Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, încurajat de o legendă a naţionalei României înainte de meciul cu Islanda: ”Sunt un fan!”. EXCLUSIV

Ianis Hagi, încurajat de o legendă a naţionalei României înainte de meciul cu Islanda: ”Sunt un fan!”. EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi primeşte încurajări din partea unui atacant legendar al naţionalei României, înainte de meciul decisiv cu Islanda din semifinalele barajului de calificare pentru EURO 2020.

Florin Răducioiu a recunoscut, în exclusivitate pentru Telekom Sport, că este un fan al fiului Regelui despre care a avut numai cuvinte de laudă.

”El trebuie să fi pregătit în orice moment pentru a intra. Că va fi titular, că va fi rezervă, Ianis trebuie să fie pregătit pentru că se aşteaptă mult de la el. Sunt convins că puştiul are mari calităţi pentru a demonstra că e un jucător foarte bun, un jucător pe care ne putem baza în viitor. El e viitorul echipei României. Am spus de mai multe ori.

A jucat bine în ultimele meciuri, mă bucur foarte mult, sunt un fan Ianis Hagi, revin la declaraţiile făcute, au fost foarte realiste şi fără să-l critic, a fost un mod de a-l stimula.”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Ianis Hagi traversează o perioadă bună, în Scoţia, la Rangers, deşi începutul de sezon a fost unul ezitant. Mijlocaşul ofensiv a strâns, în toate competiţiile, şapte pase decisive şi un gol în 13 apariţii pentru formaţia pregătită de Steven Gerrard. Românul a devenit om de bază în trupa scoţiană.

21 de goluri în 40 de selecţii are Florin Răducioiu în tricoul naţionalei României.
   

Afla mai multe despre: ianis hagirangersgerrardflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare