Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi la Ajax Amsterdam, un transfer care prinde din ce în ce mai mult contur: ”Este un fotbalist complet! O sa vă bucuraţi de talentul său”

Ianis Hagi la Ajax Amsterdam, un transfer care prinde din ce în ce mai mult contur: ”Este un fotbalist complet! O sa vă bucuraţi de talentul său”galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Mailson Lima, fost jucător la Viitorul a vorbit cu presa din Olanda despre Ianis Hagi şi transferul acestuia la Ajax Amsterdam.

Fost jucător la Viitorul Constanţa, Mailson Lima îl recomandă pe Ianis Hagi la Ajax Amsterdam. Fotbalistul olandez joacă momentan la Ararat-Armenia, după un sezon în care a evoluat în România, la Viitorul, şi alte două sezoane petrecute în Olanda la Fortuna Sittard şi Dordrecht: ”Este un fotbalist complet, loveşte excelent mingea cu ambele picioare!” explică fotbalistul în vârstă de 24 de ani pentru publicaţia World Pod, citat de SportNiewus din Olanda.

”Nu am niciun dubiu că dacă Ianis Hagi va ajunge la Ajax o sa vă bucuraţi de talentul său” a subliniat fostul jucător de la Viitorul Constanţa.

Interesul campioanei Olandei pentru Ianis Hagi pare din ce în ce mai actual: ”Mijlocaş ofensiv de 20 de ani, Ianis Hagi este considerat un mare talent în ţara sa şi este urmărit de Ajax de ceva timp. Este posibil ca Hagi jr, care va fi cu în vară cu România la EURO U21, să fie al doilea român pe care Ajax îl transferă în 2019. Recent, campioana Olandei l-a luat pe Răzvan Marin de la Standard Liege”, scriau în urmă cu câteva săptămâni ziariştii de la ad.nl.

Mailson Lima Duarte Lopes a debutat anul trecut în reprezentativa Insulelor Capului Verde.

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorul constanţaajax 

viewscnt
Articole similare