Experiențe împreună.
You are here:

"Ianis Hagi, la Real Madrid". Anunţ URIAŞ venit direct de pe Santiago Bernabeu, după explozia românului de la Rangers

"Ianis Hagi, la Real Madrid". Anunţ URIAŞ venit direct de pe Santiago Bernabeu, după explozia românului de la Rangers

Stranieri

Comentarii

Legendarul Fernando Hierro spune că aşteaptă ca Ianis Hagi să se transfere în Spania, pentru a-şi atinge cu adevărat potenţialul. Fostul mare fundaş spaniol speră să-l vadă într-o zi jucând şi pentru Real Madrid. Fernando Hierro şi Gică Hagi au fost colegi la Real Madrid.

Unul dintre cei mai mari fundaşi din istoria fotbalului, Fernando Hierro spune că Ianis Hagi trebuie să se transfere în Spania pentru a continua să crească. Legenda lui Real Madrid susţine că l-a urmărit pe Ianis şi a rămas impresionat de calităţile sale. Hierro spune că i-a transmis inclusiv lui Gică Hagi că fiul său are nevoie de fotbalul spaniol pentru a ajunge un mare jucător:

”Fiul lui este un jucător minunat. Este dificil când eşti fiul unui tată atât de minunat ca Gică Hagi. Mereu i-am spus lui Gică că fiul lui trebuie să vină în Spania. Pentru a dărui tot talentul lui, tot ce are mai bun în el. Este la fel ca tatăl lui, are un talent minunat şi trebuie să vină în Spania. (Daca Ianis poate ajunge la Real Madrid) De ce nu? Este tânăr, talentat, minunat, are talent, de ce nu? Dar cel mai important este, valabil pentru toţi copiii, să uite faima tatălui său, dar copilul are mult talent şi este ceva minunat”, a declarat Fernando Hierro pentru Telekom Sport.

Hierro, despre posibilitatea ca Ianis Hagi să ajungă la Real Madrid. VIDEO

Cine este Fernando Hierro

În vârstă de 51 de ani, Fernando Hierro a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume. Are nu mai puţin de 587 de apariţii pentru Real Madrid, pentru care a jucat din 1989 până 2003. Deşi a fost fundaş ce meserie, a marcat 124 de goluri pentru echipa de pe Bernabeu şi a reuşit şi 12 assist-uri. De asemenea, a jucat de 88 de ori pentru naţionala Spaniei, pentru care a marcat 30 de goluri.

În vitrina cu trofee a adunat 3 Ligi ale Campionilor, 5 titluri în Spania, o Cupă a Spaniei, 4 Supercupe ale Spaniei, o Supercupă a Europei şi două Cupe Intercontinentale (n.r. actualul Campionat Mondial al Cluburilor). La Cupa Mondială din 2018, a fost selecţioner interimar al Rusiei, după ce Lopetegui a fost dat afară pe motiv că semnase cu Real Madrid.

viewscnt
Articole similare