Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, lăudat în presa din Scoţia! Ce notă a obţinut fotbalistul român după victoria cu Livingston

Ianis Hagi, lăudat în presa din Scoţia! Ce notă a obţinut fotbalistul român după victoria cu Livingston

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a fost lăudat în presa din Scoţia, după victoria din campionat a lui Rangers, contra lui Livingston, scor 3-1.

Ce notă a obţinut fotbalistul român după victoria cu Livingston 

După victoria din Europa League, scor 2-0, contra Spartei Praga, Rangers a înregistrat a doua reuşită consecutivă şi a câştigat cu 3-1, contra lui Livingston. Fosta echipă a lui Gerrard a deschis scorul prin Arfield, în minutul 8, iar echipa lui Ianis Hagi şi-a dublat avantajul, după ce acelaşi Arfield a făcut dubla, în minutul 16, din pasa lui Morelos. Livingston a redus din diferenţă până la pauză prin Anderson. Sakala, cel care a intrat pe teren în minutul 73, a închis tabela, după ce a marcat în minutul 78. 

Ianis Hagi a început partida ca titular, iar van Bronckhorst l-a schimbat în minutul 73. Chiar dacă nu a reuşit să marcheze sau să ofere o pasă de gol, prestaţia lui Ianis Hagi a fost lăudată în presa din Scoţia. 

Ianis Hagi a fost notat cu 7 de către jurnaliştii de la footballscotland.com, care au scris: ”Putea înscrie al treilea gol în startul reprizei secunde. Întotdeauna dispus la efort, a creat oportunităţi bune pentru echipa sa înainte să fie schimbat”. 

Ziariştii de la IbroxNews i-au oferit o notă similară, iar evoluţia lui a fost lăudată. 

”O prestaţie solidă a lui Hagi, care nu a avut norocul să aibă un assist în victoria cu Livingston. Internaţionalul român a arătat extrem de activ, iar pasele sale şi ocaziile create au fost superbe. Mai mult, vă rugăm!”

În actualul sezon, Ianis Hagi a jucat 19 partide pentru Rangers, a marcat 3 goluri şi a oferit 4 pase decisive. 

Afla mai multe despre: rangers-scoţia-ianis hagi 

viewscnt
Articole similare