Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, laude din România şi din străinătate. Scoţienii îl vor titular meci de meci: „Este timpul ca fiul marelui Gheorghe Hagi să primească respectul pe care îl merită” + „E în primii zece fotbalişti ai lumii!”

Ianis Hagi, laude din România şi din străinătate. Scoţienii îl vor titular meci de meci: „Este timpul ca fiul marelui Gheorghe Hagi să primească respectul pe care îl merită” + „E în primii zece fotbalişti ai lumii!”
Comentarii

Ianis Hagi (22 de ani) a jucat 25 de meciuri pentru Rangers şi atrage privirile atât din România, cât şi din străinătate.

Însă, deşi a contribuit cu 5 goluri şi a oferit 9 assist-uri, antrenorul echipei sale, Steve G, încă nu îl introduce titular pe teren sau, dacă e, nu îl ţine tot meciul. Jucătorul are o media de 58 de minute jucate pe meci în campionat. Scoţienii îl vor titular şi, recent, Tom Ward a mărturisit pentru footballfancast.com: „Statistica uimitoare a lui Ianis Hagi arată că Steven Gerrard nu-i acordă suficient credit. Atacantul Alfredo Morales poate părea cel mai bun atacant în Europa League, dar de fapt Ianis Hagi este crema echipei scoţiene. Este timpul ca fiul mareului Gheorghe Hagi să înceapă să primească respectul pe care îl merită, asta este sigur".
 
  • 80,03 milioane de euro valorează Rangers conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de

Calităţile lui Ianis Hagi, lăudate şi de români

Hagi Jr. se descurcă de minune în Scoţia. Echipa sa, Rangers, este aproape campioană. Ianis Zicu, fost internaţional şi actual antrenorul al formaţiei Farul Constanţa, a vorbit despre fiul „regelui” şi a mărturisit pentru gsp: „Din punctul meu de vedere, trebuie să vedem la Ianis strict calităţile pe care le are. Are calităţi la un nivel foarte înalt, la viziune, la tehnică de lovire, la felul în care gestionează situaţiile din teren. Nu trebuie să aşteptăm de la Ianis să dribleze patru fotbalişti şi să meargă singur spre poartă. Sau să ia mingea în viteză maximă. Lucrurile astea nu poate să le facă. Dar ce poată să facă, cred că e în primii zece fotbalişti ai lumii la categoria de vârstă pe care o are el. Cum loveşte mingea, cum pasează, cum gândeşte jocul”. 

Afla mai multe despre: ianis hagiianis zicurangers 

viewscnt
Articole similare