Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi merită toţi banii pe care Rangers i-a plătit lui Genk. "E special şi de aceea antrenorul a cheltuit atât pentru el"

Ianis Hagi merită toţi banii pe care Rangers i-a plătit lui Genk. "E special şi de aceea antrenorul a cheltuit atât pentru el"
Comentarii

Ianis Hagi are performanţe din ce în ce mai bune la Rangers, iar lumea fotbalului din Scoţia îl laudă foarte mult pe internaţionalul român.

Ianis Hagi merită toţi banii pe care Rangers i-a plătit lui Genk

Ianis Hagi a venit în 2020, în ianuarie, la Rangers de la Genk sub formă de împrumut , iar echipa de pe Ibrox Park, l-a achiziţionat definitiv pe internaţionalul român în iulie, pentru 3.5 milioane de euro.

În acest sezon, Hagi Jr. are 11 pase assist-uri şi 5 goluri pentru Ranger, este unul dintre cei mai în formă elevi din echipa lui Steven Gerrard şi unul dintre cei mai importanţi jucători din primul 11 al clubului de pe primul loc din Scoţia.

Românul în vârstă de 22 de ani este foarte lăudat de scoţieni şi de oamenii din staff-ul clubului, condus de legenda lui Liverpool. Fostul căpitan de pe Anfield l-a adus pe o sumă considerabilă, pentru fotbalul scoţian, pe Ianis, iar acesta începe să îşi arate adevărata valoare pentru Rangers.

Unul dintre secunzii lui Gerrard, Tom Culshaw, a acordat un interviu celor de la Rangers TV, în care a vorbit despre Ianis Hagi şi despre valoarea şi importanţa sa pentru club.

"Jucătorii şi antrenorii văd aceste performanţe ale lui Ianis Hagi zilnic. Are o atitudine fantastică. E aici de circa un an şi sunt impresionat de el atât pentru ce face pe teren, cât şi pentru atitudinea din afara lui.

"E tânăr, a venit într-o ţară nouă, a avut o perioadă complicată, dar a muncit enorm şi s-a obişnuit cu stilul scoţian.

"Acum vedem beneficiile şi calitatea sa reală. Ăsta e motivul pentru care antrenorul a cheltuit atâţia bani pentru el. E special, e adus aici ca să câştige meciuri", a declarat secundul echipei, Tom Culshow.

Presa din Scoţia cu ochii pe Ianis Hagi

Şi presa din Scoţia are cuvinte de laudă pentru Ianis Hagi şi au remarcat progresul înternaţionalului român. Cei de la The Scotsman, au realizat un top al celor mai influenţi fotbalişti ofensivi din Scottish Premiership, iar fiul "Regelui" este pe locul 5 în ierarhie.

"1437 de minute, patru goluri şi nouă assist-uri în Premiership. Medie: 0.82", au scris cei de la The Scotsman.

Ianis Hagi este lider în Scoţia la capitoul pase de gol, cu cele 9 reuşite şi împarte primul loc cu coechipierul său, James Tavernier.

Glasgow Rangers este pe primul loc în Scoţia şi are 76 de puncte după 28 de partide jucate în Premiership. Echipa condusă de Steven Gerrard este la 21 de puncte de rivala Celtic, care are cu două meciuri mai puţin.

Ianis Hagi este evaluat la 6 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

 

Afla mai multe despre: ianis hagi steven gerrard rangers 

viewscnt
Articole similare