Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, mesaj impresionant pentru Florinel Coman: ”Îl ştiu de la 11 ani. E un mare talent! El poate face oricând diferenţa pe teren”

Ianis Hagi, mesaj impresionant pentru Florinel Coman: ”Îl ştiu de la 11 ani. E un mare talent! El poate face oricând diferenţa pe teren”

Echipa națională

Comentarii

România a câştigat cu 4-2 meciul cu Anglia şi e la un pas de semifinalele EURO 2019. Puşcaş, Hagi şi ”dubla” lui Coman au adus o victorie imensă pentru naţionala de tineret a României.

Ianis Hagi le-a transmis fanilor că echipa României e hotărâtă să joace multe meciuri la acest European, iar apoi a avut un mesaj absolut minunat pentru Florinel Coman.

Gândul nostru a fost să câştigăm meciul. Un egal îi scotea pe ei din calcule, dar ne făcea şi nouă viaţa mai grea. Când vezi pe teren că poţi, când simţi că poţi să câştigi, mergi până la capăt, iar noi fix aşa am făcut.

Au trecut doar două meciuri, mai avem de jucat destule aici. Avem resurse şi avem energie.

Îl ştiu pe Florinel Coman de la 11 ani. Ştiu ce talent are, ştiu ce poate. Îmi doresc să-l văd cât mai sus pe Coman. Ştiu că se vorbeşte urât despre el, dar el poate face diferenţa oricând pe teren. Florinel Coman a făcut tot ce trebuia să facă. A adus plusuri la toate capitolele”, a spus Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: ianis hagieuro 2019romaniaanglia 

viewscnt
Articole similare