Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, modest după golul frumos marcat în Europa League, în Brondby - Rangers 1-1: "Am reuşit ca şi echipă" | EXCLUSIV

Ianis Hagi, modest după golul frumos marcat în Europa League, în Brondby - Rangers 1-1: "Am reuşit ca şi echipă" | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat lui Silviu Tudor Samuilă la Telekom Sport, Ianis Hagi (23 de ani) a vorbit despre golul marcat cu Brondby în Europa League, cu care a salvat un punct pentru Rangers în deplasare. Ianis n-a vrut să se laude pe sine şi a vorbit mai mult despre echipă şi despre faptul că rezultatul nu i-a mulţumit.

Reacţia lui Ianis Hagi după golul marcat în Europa League, în Brondby - Rangers 1-1

Ianis Hagi a intra de pe bancă în meciul cu Brondby din Europa League şi a marcat golul cu care scoţienii au obţinut un punct în grupă. Fiul "Regelui" nu a vrut să se laude pe sine după execuţia frumoasă şi a vorbit mai mult despre echipă şi despre cum rezultatul obţinut în Danemarca e unul care nu avantajează formaţia lui Steven Gerrard.

"Am intrat, am dat gol, e clar că noi ca şi echipa nu am fost foarte mulţumiţi după partidă avută. Am mers cu gândul de a câştiga şi pur şi simplu am ajuns într-o situaţie în care şi egalul era bun. Am reuşit să egalăm ca şi echipa, să jucăm mai bine în a doua repriză. Acum cu rezultatul acesta, Sparta la fel a pierdut la Lyon, rămâne meciul decisiv şi cine va câştiga meciul ăla se va califica.

Deocamdată comparativ cu sezonul trecut de Europa League, unde am câştigat grupa şi deja după 3-4 etape ştiam că ne vom califica, acum trebuie să suferim mai mult, dar asta e fotbalul. Când joci în 3-4 competiţii e imposibil să ţii pasul, să ţii acelaşi ritm. Deocamdată suntem bine şi cu cât va trece timpul, cu atât vom avea rezultate din ce în ce mai bune", a spus Ianis Hagi, pentru Telekom Sport.

Ianis Hagi a strâns 15 meciuri, trei goluri şi trei pase de gol în acest sezon la Rangers, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: ianis hagigolrangerseuropa league 

viewscnt
Articole similare