Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, mult prea scump pentru Farul: „Cu ce să-l plătim? Nu ni-l permitem!”

Ianis Hagi, mult prea scump pentru Farul: „Cu ce să-l plătim? Nu ni-l permitem!”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Popescu, preşedintele de la Farul, a precizat că Ianis Hagi nu va putea reveni la echipa din Constanţa.

Ianis Hagi, mult prea scump pentru Farul: „Cu ce să-l plătim? Nu ni-l permitem!”

Fostul mare fotbalist a confirmat că Ianis va pleca de la Rangers, dar în străinătate, nicidecum nu se va întoarce în România, la Farul. Motivul? Nivelul financiar foarte ridicat la care a ajuns fiul „Regelui”.

„Cu ce să-l plătim pe Ianis? Are atâtea oferte încât, cu siguranţă, nu se va pune niciodată problema să se întoarcă la Farul. Vă spun eu că are multe oferte şi când are atâtea oferte, nu este uşor să alegi.

Ianis Hagi vrea să joace la cel mai înalt nivel în Europa, a avut acest ghinion uriaş. Dar are un psihic foarte puternic şi este convins că va face alegerea cea mai bună, pentru a reveni într-un termen scurt la nivelul la care era.

Nu ni-l permitem. Ianis Hagi a renovat contractul în vara anului trecut. Şi ştiţi ce se întâmplă când îţi reînnoieşti contractul? Îţi creşte salariul. Deja era mare, iar când a semnat prelungirea, a avut un contract şi mai mare.

Ianis Hagi va juca la un club din străinătate. Ştiu despre ofertele pe care le are, dar nu am acceptul lui. La un moment dat era Celta Vigo pe listă, nu ştiu dacă mai este”, a spus Gică Popescu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: ianis hagigica popescufarul 

viewscnt
Articole similare