Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, nemulţumit că nu primeşte mai multe minute la Rangers: ”Sunt dezamăgit! Respect deciziile, dar nu sunt de acord cu ele!”

Ianis Hagi, nemulţumit că nu primeşte mai multe minute la Rangers: ”Sunt dezamăgit! Respect deciziile, dar nu sunt de acord cu ele!”
Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) a fost doar rezervă la partida dintre Rangers şi Morton, scor 2-1, în Cupa Ligii Scoţiei.

Rangers a câştigat partida cu Morton, scor 2-1, în Cupa Ligii Scoţiei. 

Antrenorul a apelat la serviciile lui Ianis Hagi abia în minutul 57. Jucătorul este nemulţumit de puţinele minute pe care le primeşte şi a răbufnit la conferinţa de presă. 

  • În ultimele şase partide, internaţionalul român nu a jucat decât 41 de minute. 

„E o victorie, cred că asta este cel mai important lucru acum. Nu a existat un mesaj, când am semnat am ştiut care e treaba mea, aşa că oricând mă aflu pe teren trebuie să creez pentru această echipă, cred că toată lumea ştie ce are de făcut cnd vine aici. Oamenii se aşteaptă să creez şi să creez haos în apărarea adversă, atacuri ofensive, ştiu ce trebuie să fac. 

Cred că fiecare fotbalist îşi doreşte să joace, în mod clar sunt dezamăgit de situaţia în care mă aflu, dar ştiţi, respect deciziile, nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect. E antrenorul acestui club, sunt un băiat simplu, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la 100%, vin după o accidentare de un an, ştiu cine sunt, îmi cunosc istoria la acest club, ce am făcut, vreau doar să joc fotbal. 

Nu sunt în poziţia de a demonstra ceva cuiva, ştiu cine sunt ca jucător, ştiu ce am făcut aici când am jucat, ce am câştigat la acest club, atât trofee individuale cât şi colective. Aşa cum am spus sunt doar un băiat simplu, iubesc să joc fotbal, asta am făcut încă de când am început să merg, sunt fericit să fiu pe teren, să joc. 

Nu m-am simţit niciodată mai bine. Ştiam că am nevoie de un pre-sezon complet, cred că sunt singurul jucător din acest lot care nu a ratat nicio sesiune din pre-sezon, plus din startul sezonului, am fost disponibil din toate punctele de vedere, sunt foarte mulţumit de forma fizică pe care o am, statisticile mele sunt mai bune decât înainte de accidentare, sunt într-un loc bun fizic, mental şi aşa cum spus, vreau să mă bucur de fotbal”, a declarat Ianis Hagi la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: ianis hagirangerscupa ligii scoţieimorton 

viewscnt
Articole similare