Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ianis Hagi nu ar trebui să facă gesturi care să atingă aşa un pic antrenorul". Ce a observat Ionel Ganea în timpul victoriei naţionalei României!

"Ianis Hagi nu ar trebui să facă gesturi care să atingă aşa un pic antrenorul". Ce a observat Ionel Ganea în timpul victoriei naţionalei României!

Echipa națională

Comentarii

Fostul atacant al naţionalei României, Ionel Ganea, i-a transmis selecţionerului Mirel Rădoi că ar trebui să fie autoritar în cadrul naţionalei. De asemenea, Ganea a vorbit şi despre Ianis Hagi.

Ionel Ganea, sfaturi pentru Mirel Rădoi: "Să devină mai autoritar"

Reprezentativa României a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (1-0), selecţionata Macedoniei de Nord, în prima etapă a grupei J din preliminariile europene ale Cupei Mondiale din 2022. Golul victoriei a fost înscris de Ianis Hagi, la câteva minute după ce adversarii au egalat. 

"Mi se pare că şi Mirel trebuie să devină autoritar, pentru că, dacă el devine mai autoritar, atunci şi jucătorii percep acest lucru şi devin şi ei la fel. Nu cunosc cât de apropiat este, dar părerea mea e că ar trebui să devină autoritar, pentru că aţi văzut că relaxarea, în unele momente în joc, ne costă", a declarat Ionel Ganea pentru Look Sport Live. 

Ianis Hagi a fost introdus pe teren de Mirel Rădoi în repriza secundă a meciului de pe Arena Naţională. Fiul lui Gică Hagi a marcat pe final pentru 3-2, apoi a dus degetul la gură. Fotbalistul lui Rangers s-a îndreptat spre margine şi s-a îmbrăţişat cu selecţionerul Mirel Rădoi. 

"Părerea mea este că Ianis nu ar trebui să facă gesturi sau comentarii care să atingă aşa un pic antrenorul. Părerea mea că Ianis ar trebui să îşi vadă de treabă, de joc şi eu, din ce am văzut, Ianis când intră pe teren este motivat, este concentrat, este ca un lider, ca tatăl lui. Aşa era şi Gică. Gică nu făcea gesturi, chiar era un om simplu, modest. El avea aşa o bucurie la goluri, dansa aşa stânga, dreapta. 

Ianis este încă la început de drum şi nu ar trebui să îl comparăm cu Gică. Părerea mea e că sunt doi jucători cu calităţi diferite", a mai spus Ganea.  

La finalul meciului România - Macedonia de Nord 3-2, Ianis Hagi a explicat de ce a făcut gestul de după marcarea golului de trei puncte. 

Afla mai multe despre: ianis hagiromaniamirel radoiromania macedonia de nord 

viewscnt
Articole similare