Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, pe aceeaşi listă cu Gabriel Jesus, Luka Jovic sau Kalidou Koulibaly

Ianis Hagi, pe aceeaşi listă cu Gabriel Jesus, Luka Jovic sau Kalidou Koulibaly

Stranieri

Comentarii

Cotidianul spaniol SuperDeporte analizează în ediţia sa tipărită de miercuri câteva din loviturile perioadei de mercato, care se pot produce după trecerea pandemiei.

Printre numele importante despre care scrie Superdeporte se numără şi Ianis Hagi, al cărui vehiculat transfer la Lazio Roma a atras atenţia publicaţiei spaniole.

”Fiul legendarului fotbalist român a fost printre cei mai buni jucători de la Campionatul European U21 din Italia şi San Marino. Jucător excelent cu ambele picioare, fotbalist cu viziune de joc, cu pasă decisvă şi cu gol, Ianis Hagi i-a făcut pe cei de la Lazio să se îndrăgostească de el. Italienii pretind transferul său de la Genk, deşi Ianis Hagi este acum împrumutat la Rangers” scrie publicaţia spaniolă.

Printre transferurile importante despre care Superdeporte scrie şi printre care l-a inclus si pe Ianis Hagi se mai numără posibilele mutări ale lui Koulibaly la Manchester United, al lui Luka Jovic la Chelsea, al lui Chiesa şi Gabriel Jesus la Juventus sau al lui Skriniar la PSG.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare