Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi pe urmele lui Steven Gerrard la o echipă din Premier League. "Ar putea să meargă la un club mai mare"

Ianis Hagi pe urmele lui Steven Gerrard la o echipă din Premier League. "Ar putea să meargă la un club mai mare"
Comentarii

Rivaldo crede că Ianis Hagi ar putea să meargă cu Steven Gerrard la un club mai mare.

Rivaldo (48 de ani) a jucat în trecut pentru Barcelona şi a câştigat Balonul de Aur în 1999. Brazilianul a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi (22 de ani), pe care îl vede la un club de top din Europa.

Ianis Hagi pe urmele lui Steven Gerrard la o echipă din Premier League

Rivaldo a disuctat despre forma pe care o are Ianis Hagi la Rangers şi despre relaţia românului cu Steven Gerrard (40 de ani), care ar putea să îl ia cu el pe fotbalistul de 22 de ani la un club mai mare din Europa.

Rangers este campiona în Scoţia, iar Hagi a avut o contribuţie importantă la câştigarea titlului, datorită prestaţiilor sale, dar şi pentru că Gerrard i-a oferit multă încredere lui Ianis.

"Ianis Hagi este un jucător excelent pe care îl urmăresc de când era la Viitorul, alături de Rivaldinho (n.r. - fiul lui Rivaldo). Acum a început să-l impresioneze pe antrenorul lui, Steven Gerrard. Nu cred că a fost vreodată vorba să nu aibă încredere în Gerrard, ci invers.

Acum în sfârşit are încrederea antrenorului, ceea ce este foarte important pentru ca un jucător să înceapă să joace titular mai mult. Dacă devine un pion esenţial al echipei îi va creşte încrederea, iar asta îi va permite să-şi etaleze cel mai bun joc pe teren", a declarat Rivaldo pentru cei de la Betfair.

Rivaldo a mai este încrezător că Steven Gerrard o să îi ia locul lui Jurgen Klopp pe postul de manager al celor de la Liverpool, iar acest lucru ar fi o oportunitate pentru Hagi să ajungă la un club de top.

"Îmi este clar că va deveni manager Liverpool într-o zi – sunt aproape sigur de asta. Cine ştie, poate că Ianis Hagi ar putea profita de încrederea pe care o are din partea lui şi îl va urma la un club mai mare atunci când Gerrard va face schimbarea. Amândoi sunt într-o fază intermediară de dezvoltare în carierele lor şi au ocazia să crească şi să ajungă la un club mai mare, precum Liverpool.

Jurgen Klopp are un merit foarte mare pentru toate realizările sale de când a venit la Liverpool, aşa că nu mi se pare corect să ne gândim deja la un înlocuitor. Serii slabe de rezultate au loc în fotbal şi oricărui club i s-ar putea întâmpla. Mai mult, a juca fără fani în tribune nu ajută. Este adevărat că toate cluburile sunt în aceeaşi situaţie, însă fanii Liverpool sunt speciali şi crează o atmosferă specială pe Anfield. Liverpool simte lipsa fanilor.

Vreau să îi felicit pe Gerrard şi Hagi, dar şi tot clubul Rangers pentru realizarea de a întrerupe dominaţia lui Celtic din ultimii nouă ani.", a mai spus Rivaldo.

Ianis Hagi a evoluat în 50 de partide pentru Rangers şi a reuşit să marcheze 10 goluri şi a oferit 14 assist-uri. Fotbalistul român este cotat la 6 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: liverpoolchampions leagueianis hagisteven gerrard 

viewscnt
Articole similare