Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi pleacă de la Viitorul. Gică Hagi recunoaşte discuţiile. Condiţia pusă de "Rege": "După aceea ne uităm la bani"

Ianis Hagi pleacă de la Viitorul. Gică Hagi recunoaşte discuţiile. Condiţia pusă de "Rege": "După aceea ne uităm la bani"

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Hagi a dezvăluit că există discuţii pentru plecarea lui Ianis Hagi de la Viitorul. "Regele" a numit şi principalul criteriu de care va ţine cont atunci când va alege viitoarea destinaţie a fiului său.

Din informaţiile Telekom Sport, la meciul dintre Viitorul şi Astra Giurgiu, câştigat de echipa lui Gică Hagi la scor de neprezentare, au asistat reprezentanţii cluburilor Anderlecht şi Lille.

"Nu ştiu cine a fost şi chiar dacă a fost, nu o să vorbesc. Ştiu doar că el e urmărit şi e dorit. Are propuneri, are discuţii. Din 25 vom lua decizii sau până atunci dacă vom vedea pe cineva foarte, foarte interesat de el. Pentru Ianis, în primul rând contează care e făcut cu el, construit cu el ca şi jucător, ca un jucător important în acea echipă. După aceea ne uităm la bani. Chiar dacă vom pierde foarte mulţi bani, nu se pune problema", a declarat Gică Hagi, la Telekom Sport.

FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Astra Giurgiu, în ultimul meci al etapei a IX-a, penultima, a play-off-ului Ligii I. Au marcat Eric '44 (p), Calcan '66, Drăguş '74. Cele două echipe se vor întâlni şi în finala Cupei României, care va avea loc la 25 mai, de la ora 20.00, la Ploieşti.

"Ultimul meci acasă, un meci foarte frumos. Le-am zis să fim serioşi, să o ducem la capăt aşa cum trebuie, să facem un meci foarte bun, aşa cum ne-am obişnuit suporterii. Cred că am reuşit în această seară şi îi felicit pe jucători, pentru că au reuşit să facă un meci foarte bun", a mai spus Gică Hagi.

 

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare