Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi poate rămâne fără antrenor! Mutare şoc în Anglia, un club de tradiţie vrea să îl aducă pe Steven Gerrard

Ianis Hagi poate rămâne fără antrenor! Mutare şoc în Anglia, un club de tradiţie vrea să îl aducă pe Steven Gerrard
Comentarii

Ianis Hagi poate rămâne fără antrenor la Rangers. Un club de tradiţie din Anglia vrea să îl numească pe Steven Gerrard pe banca tehnică.

Steven Gerrard a semnat un nou contract cu Rangers în luna decembrie şi este foarte apreciat la scoţieni. Chiar dacă nu a câştigat niciun trofeu, fostul mijlocaş legendar al lui Liverpool este creditat cu faptul că a micşorat diferenţa de valoare faţă de marea rivală, Celtic.

Presa din Regatul Unit scrie că Steven Gerrard este văzut ca fiind înlocuitorul lui Jurgen Klopp, când neamţul se va decide să plece de pe banca "cormoranilor", însă până să ajungă să îşi antreneze fosta echipă, Gerrard poate prelua o formaţie din Championship. 

Steve Lansdown, patronul miliardar al celor de la Bristol City, vrea cu orice preţ să îşi ducă echipa în Premier League, astfel că l-a numit pe Steven Gerrard principala ţintă pentru postul de antrenor, scrie Express. Bristol este în ascensiune, după mai mulţi ani în care a "înotat" prin ligile inferioare din Anglia. În acest moment ocupă locul 11 în Championship. 

Afla mai multe despre: steven gerrardbristol city 

viewscnt
Articole similare