Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, pregătit înaintea duelului cu Nicolae Stanciu: ” Ştiu la ce să mă aştept”

Ianis Hagi, pregătit înaintea duelului cu Nicolae Stanciu: ” Ştiu la ce să mă aştept”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a discutat despre dubla manşă din optimile Europa League împotriva Slaviei Praga, echipa la care este legitimat şi Nicolae Stanciu.

Ianis Hagi este pregătit de meciul cu Slavia. Mijlocaşul lui Rangers abia aşteaptă să îl înfrunte pe conaţionalul Stanciu şi crede că are un mare avantaj datorită prieteniei cu fostul jucător al FCSB-ului.

”Îl cunosc foarte bine pe Nicolae şi am jucat cu el în ultimii doi ani la echipa naţională. Până acum câteva luni, discutam despre Slavia, despre ce fel de echipă sunt. Aşa că ştiu la ce să mă aştept. Cu siguranţă, faptul că Nicolae Stanciu joacă la Slavia va fi un avantaj pentru mine.

Va fi un meci frumos, dar din păcate nu vom avea din nou fani în tribune, nici acasă, nici în deplasare. Ne lipsesc în Europa sezonul acesta, dar asta este. Va fi frumos să mă lupt cu Nicolae, dar evident că încercăm să ne calificăm în runda următoare.

Staff-ul de antrenori de la Rangers face o treabă foarte bună în pregătirea jocului ca grup, pentru Europa League. Vom fi pregătiţi să o facem”, a declarat Ianis Hagi, pentru the Scotsman

Afla mai multe despre: ianis hagirangerseuropa league 

viewscnt
Articole similare