Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, prima reacţie după revenirea pe teren. Ce spune despre carantina din ultimele două săptămâni: "Psihic, a fost foarte greu"

Ianis Hagi, prima reacţie după revenirea pe teren. Ce spune despre carantina din ultimele două săptămâni: "Psihic, a fost foarte greu"
Comentarii

Rangers a învins-o, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), pe Livingston, în sferturile de finală ale Cupei Ligii Scoţiei.

Au marcat: Roofe '48 şi Morelos '63.

La gazde, Ianis Hagi, vindecat după ce a suferit de Covid-19, a fost rezervă, a intrat după pauză şi a pasat la prima reuşită a partidei.

După acest rezultat, Rangers s-a calificat în semifinalele competiţiei.

"Sunt fericit că m-am întors pe teren. Au fost două săptămâni foarte grele din punct de vedere psihic, departe de fotbal, departe de fani. Sunt bucuros că am jucat 45 de minute, mi-am ajutat echipa şi ne-am calificat în semifinale.

Jucăm aproape toate meciurile împotriva unor echipe care se apără foarte jos, trebuie doar să găsim calea către primul gol. Ar fi minunat dacă am marca în primele minute. Jucăm în competiţii diferite, niveluri de dificultate diferite, trebuie să ne adaptăm, de aia jucăm la Rangers.

Îmi doresc foarte mult un trofeu la începutul sezonului, să avem o creştere de moral. Avem ceva de demonstrat, ştim ce s-a întâmplat sezonul trecut. Vrem să cucerim trofeul!" , a spus Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare