Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, propus în Anglia! ”Are o tehnică şi o creativitate de care echipa are nevoie”

Ianis Hagi, propus în Anglia! ”Are o tehnică şi o creativitate de care echipa are nevoie”

Fotbal

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) pare să aibă zilele numărate la Rangers, însă fotbalistul român nu duce lipsă de interes.

Ianis Hagi şi-a revenit fizic după accidentarea care l-a scos din circuit un an de zile, însă nu şi-a găsit ritmul pe care îl avea în momentul înainte să se petreacă tristul eveniment.

Ianis Hagi, în Anglia?

Antrenorul său de la Rangers, Michael Beale, cel care i-a fost secund lui Steven Gerrard, nu mai are răbdare cu el şi, din câte se pare, caută să-l îndepărteze de la club în această vară.

Ruptura din Beale şi Hagi a cunoscut două episoade evidente în ultimele zile. Primul a fost iniţiat de către Ianis Hagi, care şi-a strigat public nemulţumirea faţă de faptul că nu primeşte suficiente minute.

Al doilea, la doar câteva zile distanţă de nemulţumirea românului, antrenorul Beale a decis ca Ianis Hagi să fie exclus de pe lista UEFA pentru ”dubla” cu PSV din play-off-ul pentru accederea în grupele Ligii Campionilor.

Aşadar, cum toate uşile par închise la Rangers, Ianis Hagi ar trebui să-şi găsească rapid un nou club, unde să evolueze mai mult, pentru a-şi regăsi ritmul din trecut.

Primul nume vehiculat ca fiind interesat de Ianis Hagi a fost Trabzonspor, însă se ştie cât de imprevizibilă este presa din Turcia.

Un al doilea nume ar putea veni din Anglia, acolo unde jurnaliştii îl sugerează pe Ianis Hagi ca fiind înlocuitorul perfect pentru Patrick Roberts la Sunderland - formaţie din Championship - dacă acesta va pleca.

  • Celtic şi Southampton l-ar dori pe Patrick Roberts.

Britanicii consideră că, în continuare, Ianis Hagi rămâne un jucător cu un mare potenţial, iar Sunderland îi poate oferi ceea ce are nevoie pentru a-şi atinge cea mai bună formă cu putinţă.

Sunderland trebuie să-l ia în considerare pe Ianis Hagi, dacă Patrick Roberts pleacă în această vară!

Hagi deţine o abilitate tehnică şi o creativitate de care echipa lui Tony Mowbray are nevoie.

S-ar potrivi foarte bine în strategia lui Sunderland de a cumpăra jucători cu potenţial, întrucât are doar 24 de ani şi se apropie de vârful carierei.

Sunderland are experienţă în a aduce jucătorii talentaţi pe drumul cel bun, ceea ce face din Ianis Hagi un jucător de perspectivă”, anunţă ”footballleagueworld.co.uk

Afla mai multe despre: sunderlandianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare