Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi recunoaşte: "Este foarte greu fără antrenorul nostru pe bancă"

Ianis Hagi recunoaşte: "Este foarte greu fără antrenorul nostru pe bancă"

Farul Constanța

Comentarii

În prelungirile primei reprize, Drăguş a ratat un penalty pentru FC Viitorul, însă, arbitrul Feşnic a luat decizia ca lovitura să se repete. Astfel, atacantul a renunţat şi l-a lăsat pe principalul executant al penalty-urilor de la Viitorul, Ianis Hagi. Acesta n-a ratat şi şi-a adus din nou echipa în avantaj.

La meciul câştigat de FC Viitorul în deplasarea de la Poli Iaşi, scor 2-1, Gheorghe Hagi a urmărit meciul din tribune, după ce, în etapa trecută, a fost eliminat de arbitrul partidei cu Astra.

"Au un teren foarte dificil, au un stil agresiv şi ne aşteptam să avem un meci greu, dar mă bucur că ne-am ridicat la nivelul lor de agresivitate şi că am câştigat. Ştiam ce avem de făcut în teren, am respectat ce ne-a transmis mister, staff-ul şi-a făcut treaba foarte bine, iar eu zic că rezultatul este foarte bun. Este foarte greu fără antrenorul principal pe bancă, dar ştiam ce trebuie să facem pe teren.

Drăguş mi-a cerut voie să bată penalty-ul, ştiam că nu mai marcase de mult, aşa că l-am lăsat. Nu sunt răutăţi între noi, ţinem unul la altul, l-am lăsat să bată, dar, din păcate, a ratat şi am venit eu să dau gol. Aşa s-a întâmplat şi când a marcat Vînă dintr-un alt penalty" , a declarat Ianis Hagi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagidragusfc viitorulpoli iasi 

viewscnt
Articole similare