Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi schimbă echipa, după ce Rangers a renunţat la transferul lui. Unde va evolua decarul echipei naţionale

Ianis Hagi schimbă echipa, după ce Rangers a renunţat la transferul lui. Unde va evolua decarul echipei naţionale
Comentarii

Clubul Rangers a luat decizia în cazul mijlocaşului Ianis Hagi, anunţă presa italiană.

Conform Radio Sei, oficialii clubului de pe Ibrox au decis să nu activeze opţiunea de transfer definitiv, în valoare de cinci milioane de euro, astfel că decarul echipei naţionale a României va reveni la Genk, la finalul sezonului, atunci când îi va expira împrumutul la Rangers.

În vârstă de 21 de ani, Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers de la Genk, în iarnă, iar clubul scoţian are posibilitatea de a-l transfera definitiv pentru cinci milioane de euro, la finalul sezonului. Până în prezent, românul a jucat în 11 meciuri pentru Rangers FC şi a reuşit să dea trei goluri şi două pase decisive.

  • 5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt.de
  • 10 selecţii are Ianis Hagi la prima reprezentativă a României, fără gol marcat

Lazio intră pe fir şi vrea să îl transfere pe Ianis Hagi

În schimb, gruparea italiană Lazio, marea surpriză a acestei ediţii din Serie A, rămâne interesată de transferul internaţionalului român, menţionează sursa amintită, care notează că mutarea s-ar putea realiza pentru cinci milioane de euro.

Englezii îi oferă lui Steven Gerrard trei motive pentru care nu trebuie să-l rateze pe Ianis Hagi

Jurnalistul englez Jonathan Radcliffe i-a oferit conaţionalului Steven Gerrard trei motive argumentate pentru care acesta trebuie să-i activeze clauza de cumpărare internaţionalului român, Ianis Hagi. Jurnalistul englez Jonathan Radcliffe a redactat un text în FootballFanCast.com, în care enumeră motivele pentru care antrenorul celor de la Rangers, Steven Gerrard, nu trebuie să stea pe gânduri când vine vorba de achiziţionarea fotbalistului român, Ianis Hagi. Mai multe detalii aici.

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare