Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi se maturizează în campionatul scoţian: ”Contează să ştii să treci peste toate şi să înveţi din ele”. Ce videoclipuri cu tatăl său l-au inspirat pe jucătorul lui Rangers

Ianis Hagi se maturizează în campionatul scoţian: ”Contează să ştii să treci peste toate şi să înveţi din ele”. Ce videoclipuri cu tatăl său l-au inspirat pe jucătorul lui Rangers

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi a oferit un interviu înaintea începutului campaniei de calificare la Campionatul Mondial. Jucătorul lui Rangers a discutat despre echipa naţională, succesul de la club şi felul în care a fost inspirat de tatăl său.

Ianis Hagi a oferit un interviu inedit înaintea meciului cu Macedonia de Nord. Fotbalistul de 22 de ani şi-a amintit de perioada copilăriei, când îl urmărea pe tatăl său jucând şi nu putea lovi mingea decât cu stângul şi a discutat despre dezvoltarea sa. În plus, jucătorul lui Rangers a vorbit despre dorinţa lui de a fi un bun executant de faze fixe şi rezultatele pe care speră să le aibă cu echipa naţională.

Ianis Hagi se maturizează în campionatul scoţian

”Nu neapărat că am câştigat titlul în Scoţia înseamnă că am intrat pe o traiectorie bună. Contează să ştii să treci peste toate şi să înveţi din ele. Cu siguranţă îmi doresc să câştig mai multe trofee, pentru că mi-a plăcut senzaţia, emoţia pe care am trăit-o. Campionatul fiind mai puternic, mai agresiv, cu intensitate foarte mare, a trebuit să mă adaptez.

Dar până la urmă este fotbal şi fotbalul este jucat cu mintea în primul rând. E ceva ce mereu am pus accent, de când eram mic. Probabil pentru că atâtea filmuleţe cu tata marcând din lovituri libere şi obsesia mea de a fi un bun executant de lovituri libere a plecat datorită lui.

Şi am avut şi norocul până acum să am antrenori cum a fost tata, după aceea Mutu la tineret, Gerrard la Rangers... toţi executanţi de lovituri libere, am de unde să învăţ.  Am nişte filmuleţe pe acasă de când aveam doi ani, când eram încă în Turcia, şi loveam mingea doar cu stângul. Dar, din când îmi aduc eu aminte, mereu am fost capabil să lovesc cu ambele picioare.

E clar că succesul vine după ce legi anumite victorii, trebuie să ai anumite rezultate pozitive. E greu, mai ales la început. Aşa a fost şi la tineret, a fost foarte greu la început, dar după 3-4 rezultate pozitive am început să ne arătăm calităţile, am înflorit ca şi fotbalişti, ca şi echipă, a fost de la meci la meci mai bine. Sper ca în meciurile astea trei să avem rezultate foarte bune şi să ne ajute să avem o campanie de calificare foarte bună”, a declarat Ianis Hagi.

România va debuta în calificările pentru Campionatul Mondial joi seara, de la ora 21:45, împotriva Macedoniei de Nord.

Afla mai multe despre: ianis hagiechipa naţionalăromâniacalificări mondial 

viewscnt
Articole similare