Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi se simte excelent la Rangers: "Mă bucur din plin de jocul meu"

Ianis Hagi se simte excelent la Rangers: "Mă bucur din plin de jocul meu"
Comentarii

Rangers o va întâlni pe Livingston miercuri de la ora 20:00, în campionatul Scoţiei. Înaintea partidei din campionat, Ianis Hagi a acordat un interviu în cadrul conferinţei de presă, pentru canalul de YouTube al clubului, unde a vorbit despre mai multe aspecte legate de el şi de gruparea scoţiană.

Fiul lui Gheorghe Hagi este unul dintre fotbaliştii importanţi de la Rangers care i-a ajutat pe scoţieni foarte mult în momentele importante, lucru care îi face aproape să câştige anul acesta titlul de campioană în Scoţia, trofeu pe care Rangers nu l-a mai câştigat de 10 ani.

Rangers are un parcurs foarte bun şi în Europa League, acolo unde s-au calificat în optimi şi unde îi vor întâlni cei de la Slavia Praga, echipă la care evoluează Nicolae Stanciu.

Înaintea meciului cu Livengston, Ianis Hagi a vorbit despre mentalitatea echipei antrenate de Steven Gerrard, care este un factor foarte important şi care i-a ajutat până acum în acest sezon.

"Cel mai important lucru este să avem aceeaşi mentalitate pe care am avut-o de-a lungul sezonului. Trebuie să ne îndreptăm atenţia către meciul următor, împotriva lui Livingston, să încercăm să obţinem cele 3 puncte şi apoi să revenim la antrenamente. Cred că aceasta este mentalitatea de care avem nevoie în următoarele săptămâni.

Cred că toată lumea ştie în ce poziţie ne aflăm în prezent şi cât de aproape suntem să realizăm ceva extraordinar, dar mentalitatea noastră, încă de la începutul sezonului, a fost să fim concentraţi pe următoarea partidă şi să jucăm cât mai bine", a declarat Ianis Hagi, la conferinţa de presă.

Fiul lui Gheorghe Hagi a mai vorbit şi despre importanţa relaţiei pe care fotbaliştii din lotul lui Rangers o au, dar şi despre forma sa actuală.

"Eu şi colegii mei din faza ofensivă suntem diferiţi. Fiecare are propriile sale calităţi, iar asta ne face extrem de imprevizibili. Bineînţeles, ne dorim să continuăm prestaţiile excelente din ultima perioadă, mai ales când echipa are nevoie de noi. Suntem atât de diferiţi, dar ne înţelegem excelent pe teren.

Când eşti fericit, ieşi pe teren şi dai tot ce ai mai bun. Iar eu, la ora actuală, mă bucur din plin de jocul meu. Ne apropiem de finalul sezonului, iar meciurile vin cu presiune. Acesta este genul de fotbal care îmi place.

Competitivitatea din cadrul lotului ne ajută să fim mai buni ca grup. Mereu ne ambiţionăm unii pe ceilalţi, chiar dacă nu ne dăm seama. Staff-ul tehnic şi oamenii din jurul echipei fac o treabă incredibilă. Există mici detalii pe care lumea nu le cunoaşte, dar care ajută enorm la dezvoltarea grupului. Acum se poate observa munca depusă la Rangers de-a lungul ultimilor ani", a mai spus Hagi înaintea meciului cu Livingston.

Ianis Hagi a evoluat pentru Rangers în 35 de partide, în care a marcat de 6 ori şi a oferit 11 pase de gol. Echipa antrenată de Steven Gerrard este pe primul loc în campionatul scoţian, are  82 de puncte după 30 de meciuri şi este la 15 puncte de locul 2, Celtic, care are un meci în plus.

Ianis Hagi este este cotat la 6 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare