Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi şi Dennis Man atrag tot mai multe priviri. Liderul din Spania s-a interesat de ei

Ianis Hagi şi Dennis Man atrag tot mai multe priviri. Liderul din Spania s-a interesat de ei

Superliga

Comentarii

Ianis Hagi a intrat şi în atenţia lui FC Sevilla după evoluţiile foarte bune pe care le-a avut pentru Viitorul şi pentru naţionala de tineret. Dennis Man este, de asemenea, urmărit de liderul din Primera.

Doi dintre cei mai importanţi tineri jucători din Liga 1 atrag tot mai multe priviri. Site-ul Estadio Deportivo susţine că Ianis Hagi şi Dennis Man au devenit interesanţi pentru FC Sevilla, liderul din campionatul Spaniei. Evoluţiile celor doi au fost urmărite atât la meciurile din campionat, cât şi la cele jucate de naţionala de tineret.

Jurnaliştii spanioli susţin că Ianis are şanse destul de mari să fie transferat: ”Numele lui Ianis Hagi a fost adus în discuţie la mai multe cluburi mari din Europa. De exemplu, AS Roma a fost aproape să-l transfere în urmă cu câteva luni. Sevilla caută acum să-l transfere”, notează cei de la besoccer.com, care citează Estadio Deportivo.

”În prezent joacă pentru echipa românească Viitorul, unde este un jucător important şi unde lucrează sub îndrumările tatălui său, care este o legendă în România. El a debutat în prima echipă a Fiorentinei la vârsta de 18 ani”, mai notează cei de la besoccer.com.

De asemenea, presa spaniolă susţine că FC Sevilla este interesată şi de Dennis Man. Însă pretenţiile financiare lui Gigi Becali nu sunt uşor de satisfăcut.

Afla mai multe despre: ianis hagifc sevillaliga 1viitoruldennis man 

viewscnt
Articole similare