Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ianis Hagi şi Mihăilă, titulari cu Germania?". Mirel Rădoi a analizat duelul cu favorita grupei!: "Acolo au probleme. Pentru ei, aceste meciuri par amicale"

"Ianis Hagi şi Mihăilă, titulari cu Germania?". Mirel Rădoi a analizat duelul cu favorita grupei!: "Acolo au probleme. Pentru ei, aceste meciuri par amicale"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, a răspuns întrebărilor jurnaliştilor în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Germania, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

Mirel Rădoi, înainte de România - Germania

Duminică, de la ora 21:45, România va juca împotriva Germaniei, în a doua etapă a grupei de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Meciul poate fi urmărit în formatlive text pe Telekomsport.ro. 

Mirel Rădoi încă nu a stabilit echipa de start şi nici sistemul de joc, dar a identificat punctul nevralgic al naţionalei Germaniei: "Ianis Hagi şi Mihăilă sunt marcatorii, dar nu înseamnă că vor fi titulari contra Germaniei. Vom avea antrenamentul şi analiza şi vom vedea după. Mâine dupa amiază vom decide primul 11. Când vorbim despre Germania, pentru ei par aceste meciuri ca amicale înaintea unui turneu final. Vreau să avem curaj să le facem probleme. Chiar dacă au momente pozitive, şi Germania are probleme defensive, lasă spaţii. Va trebui să speculăm aceste spaţii. 

De obicei, în istoria noastră s-a arătat un avantaj când am plecat cu şansa a doua. Când începe jocul, trebuie să fim pregătiţi. Vom suferi, să suferim unul pentru celălalt. Nu va fi aceeaşi partitură ca în meciul cu Macedonia de Nord", a declarat Mirel Rădoi în cadrul conferinţei premergătoare partidei cu Germania.  

Mirel Rădoi: "E clar că există o diferenţă între mine şi Low"

"E clar că e o diferenţă de experienţă faţă de Low, dar aşa a fost şi la EURO U21, când am fost eu. Naţionala României nu mai are nevoie de un antrenor care să o motiveze, la ora meciului. Să înţelegem că am avut momente bune cu Macedonia de Nord, dar când vor apărea momentele grele să înţelegem că vor fi jucători care ne vor pedepsi mai uşor. 

Mereu va fi un schimb de generaţii. Vor termina cei de acum. Vom spune despre Stanciu, Tănase că sunt cu experienţă şi mereu vom discuta despre schimbul de generaţii. Dacă ne referim că puteam aduce toţi jucătorii de la U21, din punctul meu de vedere nu se poate face acest lucru. 

După tragerea la sorţi am început să analizăm adversarii. Ăsta e avantajul la naţională, că ai timp să pregăteşti meciurile. Din păcate, ai un singur antrenament între meciuri. După meciul cu Macedonia de Nord a avut loc o analiză, dar nu o voi anunţa public. Jucătorii au reacţionat bine, au înţeles, la nivel teoretic. Vom vedea pe teren cu Germania dacă au înţeles", a mai spus selecţionerul României. 

 

Afla mai multe despre: mirel radoiromaniaechipa nationalagermania romania 

viewscnt
Articole similare