Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi spre Lazio? Ioan Becali a dat cărţile pe faţă: "Discut în fiecare zi cu directorul lor sportiv!"

Ianis Hagi spre Lazio? Ioan Becali a dat cărţile pe faţă: "Discut în fiecare zi cu directorul lor sportiv!"

Stranieri

Comentarii

La Realitatea Sportivă, Ioan Becali a vorbit despre posibilitatea ca Ianis Hagi să ajungă la Lazio Roma.

Agentul FIFA a mărturisit că discută deseori cu Igli Tare, cel care ocupă rolul de director sportiv la clubul roman. Ioan Becali a negat zvonurile că Lazio vrea să-l cumpere pe Hagi Junior şi a anunţat că există alte variante bune de transfer pentru internaţionalul român:

"Nu e nimic serios cu aceste zvonuri. Eu vorbesc direct cu directorul sportiv de la Lazio, Igli Tare. L-am şi întrebat...sunt nişte ieşiri ale unor conducători, dar nimic. Nu vă spun eu acum, că mâine vedeţi pe toate posturile din lume.Eu de 30 de ani nu fac altceva. Anunţ doar atunci când transferul e făcut 99,99%" a mărturisit Ioan Becali, pentru sursa citată.

Ianis Hagi: "Nu vă pot spune chiar totul!"

În ultima perioadă, s-au vehiculat tot mai multe variante privind tânărului fotbalist: va rămâne la Rangers, se va întoarce la Genk sau va da curs ofertei de la Lazio? Aflată încă sub contract cu FC Rangers, acolo unde formaţia belgiană l-a împrumutat până la vară, Ianis Hagi a recunoscut că este în contact cu conducerea scoţienilor, însă nu poate da mai multe detalii

"Nu vă pot spune chiar totul, dar suntem în contact. Toată lumea din club se află în contact. Împărtăşim între noi informaţiile de care avem nevoie pentru a ne menţine în formă şi pentru a fi pregătiţi 100% la revenire. Nu ştiu dacă un jucător poate cere mai mult. Am agenţii mei, AC Talent, muncesc foarte mult pentru mine şi am încredere în ei. Viitorul meu este pe mâini bune datorită agenţilor mei. Orice s-ar întâmpla, vreau să fiu sănătos. Ori de câte ori mă întreabă cineva despre viitorul meu, aceasta este singura mea dorinţă", a declarat Ianis Hagi pentru Daily Mail.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare