Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, sub lupa jurnaliştilor scoţieni! ”Nu suntem mândri de rezultatele din acest sezon!”

Ianis Hagi, sub lupa jurnaliştilor scoţieni! ”Nu suntem mândri de rezultatele din acest sezon!”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a răspuns întrebărilor jurnaliştilor scoţieni, înainte de duelul lui Rangers cu Motherwell, care va avea loc duminică, în deplasare, de la 14:00.

După rezultatele din ultimele 2 rude, Rangers riscă să piardă şefia clasamentului, iar echipa lui Steven Gerrard este ”condamnată” la victorie în meciul din etapa a 11-a. Jucătorul român a fost ales să vorbească la conferinţa premergătoare partidei, iar jurnaliştii scoţieni l-au luat la întrebări. Ianis Hagi a fost nevoit să explice rezultatele slabe din acest sezon şi discuţiile care ar fi apărut în vestiarul campioanei Scoţiei. 

”Nu suntem mândri de rezultatele din acest sezon!”

”Cred că echipa este pregătită să abordeze mai multe strategii de joc, ne putem adapta de la adversar la adversar. De asta suntem la Rangers, tebuie să ieşim pe teren şi să demonstrăm ce putem. Singurul nostru obiectiv e să câştigăm toate meciurile. 

Sincer, nu suntem mândri de rezultatele din acest sezon. Aşteptăm şi noi meciurile fără gol primit, cu care obişnuisem sezonul trecut. Lucrăm pentru asta, dar avem provocări. Adversarii sunt complicaţi. Acum trebuie să ne ridicăm la nivelul lor, iar de acum înainte să păstrăm poarta intactă mai des. Cred că cel mai important lucru este să luăm fiecare meci sperat, să muncim mai mult. Trebuie să speculăm erorile adversarilor”, a spus Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: ianis hagi-ragers-scoţia 

viewscnt
Articole similare