Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi trezeşte pasiuni în Spania. Un fan al lui Real Valladolid, apel către club: ”Dacă îl transferaţi, voi face asta...”

Ianis Hagi trezeşte pasiuni în Spania. Un fan al lui Real Valladolid, apel către club: ”Dacă îl transferaţi, voi face asta...”

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi este numele cel mai la modă din naţionala de tineret a României. Fiul lui Gheorghe Hagi trezeşte mai nou adevărate pasiuni în Spania, chiar şi la cluburile care nu s-au arătat încă interesate de el.

Un fan al lui Real Valladolid s-a confesat pe Twitter: ”Ianis Hagi e idolul meu! Dacă îl transferăm, vă promit că îmi reînoiesc abonamentul pe 5 ani chiar acum” a scris acesta pe contul său oficial. Mesajul este adresat lui Ronaldo Nazario, principalul acţionar de la Valladolid şi lui David Espinar, unul dintre directorii clubului spaniol.

 

 

Numele lui Ianis Hagi a fost cel mai căutat pe reţelele de socializare din Spania încă de la primul meci disputat de ”decarul” naţionalei contra Croaţiei. Interesul Sevillei pentru fotbalistul Viitorului a amplificat şi interesul presei din Spania. Ianis Hagi a marcat în primele două meciuri ale României la Campionatul European U21 şi a contribuit astfel la trimiterea acasă a selecţionatei Albionului, iar în ultima partidă, cea cu Franţa, pasele lui "de o precizie diabolică" i-au cucerit pe jurnaliştii de la France Football.

Celebrul cotidian El Mundo Deportivo scrie chiar în ediţia sa de astăzi despre Hagi Junior: ”Prin talent, viziune de joc, printr-un fotbal spectaculos, Ianis Hagi, fiul legendarul Gică Hagi este motorul actualei naţionalei de tineret a României şi face publicul din România să viseze" scrie sursa citată.

Din informaţiile Telekom Sport, campioana Belgiei, Genk oferă o sumă uriaşă pentru fotbalul românesc, 10 milioane de euro. Dacă Gică Hagi o va accepta, Ianis ar fi cel mai scump jucător plecat din Liga 1, record deţinut în prezent de Nicolae Stanciu, cu 9,8 milioane de euro plătite de Anderlecht. Salariul este şi el impresionant, un milion de euro pe sezon. 

Afla mai multe despre: ianis hagireal valladolid 

viewscnt
Articole similare