Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, un subiect la modă în Olanda. Apare într-un top alături de Zidane, Maldini sau Simeone

Ianis Hagi, un subiect la modă în Olanda. Apare într-un top alături de Zidane, Maldini sau Simeonegalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Ianis Hagi a devenit un subiect tot la modă în presa din Olanda odată ce transferul său la Ajax a început să fie discutat chiar şi de către Gică Hagi. Decarul de la Viitorul a fost inclus într-un top din care mai fac parte şi alte nume uriaşe din fotbal.

Reputatul jurnalist Maarten Wijffels a alcătuit un prim "11" al celor mai buni fotbalişti cu părinţi foşti fotbalişti. Ianis Hagi a prins echipa şi împarte mijlocul terenului cu fiii unor foşti campioni mondiali. 

Luca Zidane - Maxim Gullit, Daley Blind, Lucas Hernandez, Harvey Neville - Daniel Maldini, Ianis Hagi, Marcus Thuram - Leroy Sane, Giovanni Simeone, Federico Chiesa este echipa aleasă de jurnalistul olandez. 

"Eu cred că ar fi cazul ca la vară să facă pasul la o echipă în Europa, dar la o echipă bună, nu la orice echipă, pentru că are calitate. L-aş vedea în Spania, la o echipă foarte bună, sau în Olanda ar fi perfect pentru el la Ajax, sau la o echipa de top, la PSV", a declarat recent Dan Petrescu despre Ianis Hagi. Cei doi se întâlnesc în duelul dintre CFR Cluj şi Viitorul, luni, de la 21:00, în direct la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare