Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi vede partea plină a paharului după victoria grea cu Malta: ”Am câştigat trei puncte, putem gândi mai pozitiv”

Ianis Hagi vede partea plină a paharului după victoria grea cu Malta: ”Am câştigat trei puncte, putem gândi mai pozitiv”

Fotbal

Comentarii

Reprezentativa României a învins, duminică, la Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), selecţionata Maltei, în etapa a şasea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020.

”Rezultatul e cel mai important. Meciurile rămase trebuie câştigate şi primul pas l-am făcut.

S-a ratat mult. În prima repriză cel puţin s-a ratat foarte mult. Dacă marcam mai multe goluri în prima repriză, eram mai liniştiţi în a doua. Până la urmă cele trei puncte contează.

Putem să gândim şi mai pozitiv. Am câştigat trei puncte, suntem în cărţi, avem meciurile acasă, de ce să nu gândim pozitiv?”, a spus Ianis Hagi la finalul partidei.

Despre relaţia din teren cu foştii colegi de la naţionala U21: ”Ne ajută că am avut rezultate bune la tineret şi este această chimie bună dintre mine şi George. Când suntem împreună reuşim să producem câte ceva. Şi la meciul cu Spania a avut două mari ocazii.”

”Noi avem acelaşi obiectiv. Să câştigăm meciurile şi să ne calificăm la EURO”.

Despre suporterii care au scandat lozinci xenofobe: ”Ne ajută foarte mult când sunt suporterii sunt la stadion alături de noi, dar dacă nu vor fi vom încerca să ne descurcăm şi fără ei pentru că suntem jucători de echipa naţională” - Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: ianis haginationala româniei,  

viewscnt
Articole similare