Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi vrea un trofeu înainte să se despartă de FC Viitorul: ”Am fost plecat când s-a luat campionatul aici”

Ianis Hagi vrea un trofeu înainte să se despartă de FC Viitorul: ”Am fost plecat când s-a luat campionatul aici”

Fotbal

Comentarii

Ianis Hagi a afirmat în cadrul unei coferinţe că şi-ar dori să câştige un trofeu cu Viitorul înainte de a părăsi din nou echipa. Când Viitorul Câştiga trofeul în Liga 1, fiul ”Regelui” semnase cu Fiorentina.

”Calcule nu prea îmi place să fac. Când ştiu că terbuie să câştig şi sunt la mâna mea, atâta timp cât îmi câştig meciurile şi mă calific în finală, câştig finala, calculele se anulează. Noi ca echipă trebuie să ne facem treaba şi să scoatem rezultatele pe care ni le dorim.

De când am debutat la echipa mare, mereu mi-am dorit să câştig un trofeu cu Viitorul. Am fost plecat când s-a luat campionatul aici, am fost plecat, am prins cantonamentul din vară cu toţi care au cucerit campionat, acum suntem aproape să ne calificăm în finală... normal că îmi doresc să câştig un trofeu cu Viitorul”, a spus Ianis Hagi la o conferinţă de presă.

Întrebat despre un posibil transfer al său în Belgia, Hagi jr. a răspuns: ”Întebaţi-l pe patron, pentru că ei primesc ofertele. Cum am spus, în timpul campionatului mă gândesc la meciurile pe care le avem. După ce se va termina campionatul şi competiţiile va fi momentul să vorbesc, dacă va fi ceva, să vorbesc despre transfer”.

FC Viitorul joacă în semifinalele Cupei României înpotriva Universităţii Craiova. În tur, echipa din Ovidiu s-a impus cu 2-1.

Afla mai multe despre: viitorulianis hagi 

viewscnt
Articole similare