Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis, îngrijorat pentru Răzvan Oaidă: ”Ştiţi cumva ce a păţit?” Hagi jr. şi-a dori să ajungă la naţionala mare: ”Sunt pregătit”

Ianis, îngrijorat pentru Răzvan Oaidă: ”Ştiţi cumva ce a păţit?” Hagi jr. şi-a dori să ajungă la naţionala mare: ”Sunt pregătit”

Superliga

Comentarii

Ianis Hagi a reuşit să înscrie din penalty în victoria Viitorului cu 2-1 la Botoşani. Tânărul internaţional român spune că trece printr-o perioadă bună şi visează să ajungă la naţionala de seniori.

Ianis Hagi a făcut 2-1 cu FC Botoşani dintr-un penalty transformat în finalul meciului. Mijlocaşul de 20 de ani spune că era foarte importantă victoria, deoarece lupta pentru un loc în play-off este foarte strânsă:

”Aveam nevoie de victorie, pentru că a venit acea înfrângere neaşteptată cu Sepsi. Lupta este foarte strânsă la play-off şi trebuia să luăm trei puncte. Aşa am simţit. Şi cu Hermannstadt am dat gol tot cu stângul. Nu contează cu picior înscriu eu, contează să dau gol şi să-mi ajut echipa”, a declarat Ianis Hagi pentru Telekom Sport.

Ianis i-a urat sănătate lui Răzvan Oaidă, colegul său de la naţionala de tineret, care s-a accidentat după o intrare tare a lui Bogdan Ţîru: ”Ştiţi cumva ce a păţit? L-am văzut, m-am dus acolo... Părea că s-a lovit rău. Ştiu că Bogdan mai întâi a lovit mingea şi apoi l-a lovit şi pe el. S-a şi auzit urât. Sper să fie bine, e important să joace”.

Ianis Hagi s-a calificat la Campionatul European alături de naţionala de tineret şi speră acum că va face pasul şi spre echipa mare: ”Sunt pregătit să fac orice pas, sunt pregătit pentru orice. Am rezultate şi la club, şi la naţională, este normal să îţi doreşti. Sunt fericit, mă simt bine că joc fotbal”.

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorulfc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare