Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis lasă eşecul cu liderul pe plan secund. ”Vreau să-mi reprezint ţara aşa cum trebuie!”

Ianis lasă eşecul cu liderul pe plan secund. ”Vreau să-mi reprezint ţara aşa cum trebuie!”

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa a pierdut pe teren propriu, scor 0-1, partida cu liderul CFR Cluj. Pentru campioana României a marcat Alexandru Păun. La finalul partidei, Ianis Hagi s-a declarat nemulţumit de rezultatul final al jocului.

Ianis Hagi a fost un fotbalist trist, la finalul meciului pierdut pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-1. Cel mai bine cotat fotbalist al Viitorului consideră că echipa sa a făcut un joc bun, dar diferenţa în favoarea campioanei en-titre a făcut-o finalizarea. Pentru Ianis, Viitorul a fost echipa care a ”produs fotbal”, iar internaţionalul constănţenilor consideră că locul 1 nu este un obiectiv realist pentru echipa sa.

”Păcat de rezulat, dar am produs fotbal, am avut ocazii. Din nou nu am reuşit să marcăm, au avut şi ei ocazii ce e drept, dar au şi marcat, noi nu. Am încercat, am atacat, dar tot nu am reuşit să înscriem. Au jucători cu experienţă, stau bine în teren şi după ce marchează e greu să le mai dai gol. În prima repriză am avut şanse de gol, dar din păcate atât s-a putut. Obiectivul nostru e locul 3. Ştiam că primul loc e departe, sper ca înfrângerea asta să fie un pas mic înapoi şi atât” a declarat decarul Viitorului la microfonul Telekom Sport

Convocat la prima echipă reprezentativă, Ianis Hagi se declară fericit: ”Da, sunt fericit că sunt convocat, vreau să-mi reprezint ţara cum trebuie indiferent că sunt la echipa mică sau la echipa mare” a mai spus Ianis la finalul partidei.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare