Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis şi Gheorghe Hagi, îmbrăţisări după meciul cu Irlanda de Nord. Prima reacţie a "Regelui" la reîntâlnirea cu fiul său | VIDEO EXCLUSIV

Ianis şi Gheorghe Hagi, îmbrăţisări după meciul cu Irlanda de Nord. Prima reacţie a "Regelui" la reîntâlnirea cu fiul său | VIDEO EXCLUSIVgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi (25 de ani) a fost rezervă în meciul amical dintre România şi Irlanda de Nord, iar la finalul acestuia s-a întâlnit cu tatăl său, Gică Hagi (59 de ani).

Echipa naţională a României a terminat la egalitate vineri seara, 22 martie, cu reprezentitva Irlandei de Nord, pe teren propriu, scor 1-1, într-un meci amical disputat la Bucureşti, pe Arena Naţională.

Oaspeţii au deschis scorul pe Arena Naţională, prin Reid, în minutul 7, după un contraatac pornit de la Bradley. Românii au reuşit egalarea în minutul 24, când Dennis Man a preluat în careu şi a tras puteric, învingându-l pe portarul nord-irlandez Conor Hazard.

Ianis Hagi, întâlnire plină de emoţie cu Gică Hagi

La finalul meciului, Ianis Hagi şi Gică Hagi au avut o întâlnire emoţionantă la plecarea de la Arena Naţională. Cei doi s-au îmbrăţişat, iar ”Regele” şi-a felicitat fiul pentru prestaţia din partida cu Irlanda de Nord.

Ianis Hagi e evoluat în ultimele 15 minute ale meciului. Acesta a intrat în minutul 75 în locul lui Dennis Man, marcatorul golului României.

Aceasta a fost cea de-a 31-a apariţie pentru mijlocaşul de 25 de ani în tricoul echipei naţionale. A marcat patru goluri.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: echipa nationalaianis hagigica hagiromaniaarena nationala 

viewscnt
Articole similare