Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Stoica, prins în războiul impresarilor: "E afectat de cum se măreşte noaptea de la zi la zi în Finlanda" | EXCLUSIV

Ianis Stoica, prins în războiul impresarilor: "E afectat de cum se măreşte noaptea de la zi la zi în Finlanda" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Firma de impresariat a fraţilor Becali încearcă să ia un nou jucător din portofoliul agentei Anamaria Prodan, iar Mihai Stoica a vorbit despre Ianis Stoica, fotbalistul de la FCSB vizat.

Mihai Stoica, despre Ianis Stoica după ce a început lupta impresarilor

Revelaţia FCSB, Ianis Stoica, a stârnit interesul impresarilor, care simt că tânărul atacant se poate transfera în curând în străinătate. 

Tânărul de 19 ani e reprezentat de Anamaria Prodan, iar aceasta ameninţă că va avea soarta lui Dennis Man, dacă va accepta oferta firmei fraţilor Becali

Managerul general e la FCSB, Mihai Stoica, a comentat ultimele informaţii din jurul fotbalistului. Oficialul susţine că atacantul nu e afectat şi că, oricum, fotbaliştii nu de la echipa finanţată de Gigi Becali nu au nevoie de impresari, pentru a fi vizibili pentru cluburile din străinătate. 

"E afectat de cum se măreşte noaptea de la zi la zi în Finlanda. E foarte afectat. Nu ştiu cum îşi revine după şocul ăsta. Nu, e foarte relaxat.

Să nu mai aibă niciun agent jucătorii. La noi nu sunt expuşi în faţa clubului, contractele se respectă. E clar că sunt cazuri când Gigi spune că trebuie să plece un jucător. Cât Tătăruşanu a ajuns să apere la Nantes, la Fiorentina, la Milan... A plecat de la Steaua (n.r. - FCSB) fără impresar.

Eu spun că un jucător de valoare se transferă nu neapărat pe relaţiile agentului. Dacă sunt lipsiţi de valoare, poate că un agent cu relaţii poate păcăli pe cineva. Poate păcăli un club, nu? Dintre transferurile pe care le ştiu, sunt făcute de cluburile care au fost interesate de jucător", a declarat expertul Telekom Sport. 

  • 18 meciuri, 7 goluri şi 3 pase decisive sunt cifrele lui Ianis Stoica la FCSB în acest sezon. 

Afla mai multe despre: ianis stoicafcsbmihai stoicaanamaria prodangiovanni becali 

viewscnt
Articole similare