Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ianis visează fotbal!". Pompiliu Stoica, anunţ despre viitorul fiului său: "Ne gândim mai departe"

"Ianis visează fotbal!". Pompiliu Stoica, anunţ despre viitorul fiului său: "Ne gândim mai departe"

FCSB

Comentarii

Pompiliu Stoica (45 de ani), tatăl lui Ianis Stoica, a privit din lojă cum fiul său a scos un penalty şi a marcat în derby-ul cu Rapid, încheiat 3-1 pentru FCSB pe Arena Naţională. Fostul fundaş a trasnsmis că Ianis Stoica visează doar fotbal şi a dezvăluit ce sfaturi i-a dat "wonderkid-ului" roş-albaştrilor.

"Ianis visează fotbal!". Pompiliu Stoica, anunţ despre viitorul fiului său: "Ne gândim mai departe"

Ianis Stoica a fost desemnat omul derby-ului FCSB - Rapid 3-1, după ce a marcat şi a scos un penalty chiar sub privirile tatălui său, Pompiliu, care a privit partida de la lojă. La ieşire, Pompiliu Stoica a dat nas în nas cu jurnalitşii, care l-au luat la întrebări.

Pompiliu Stoica e sigur că fiul său va avea un viitor frumos în fotbal, dar a spus că momentan îşi doreşte doar să joace şi să marcheze cât mai mult la FCSB. Fostul fundaş al Stelei a dezvăluit ce sfaturi i-a dat lui Ianis Stoica, cel care capătă din ce în ce mai multă importanţă la FCSB.

"Intens, bineînţeles. Am avut multe emoţii, dar mă bucur că s-a terminat cu bine. Eu zic că da (n. red - întrebat dacă fiul său are un viitor frumos). Eu zic că va prinde încredere, se va maturiza, dar trebuie să avem încredere în el. El nu visează niciodată! Poate visează fotbal, nu altceva. E un copil bun, talentat şi de perspectivă. Eu, deocamdată, îmi doresc să joace cât mai mult timp la FCSB, să dea goluri, apoi ne gândim mai departe. El a visat, întotdeauna, să joace şi să dea goluri. Ca părinte i-am spus să fie serios la antrenamente, să respecte ce spune antrenorul şi să vină şi cu ceva în plus, că are destul. Sunt mândru şi fericit!", a declarat tatăl lui Ianis Stoica la finalul derby-ului, pe scările de pe Arena Naţională.

7 goluri şi două pase de gol are Ianis Stoica în cont în acest sezon la FCSB, în 678 de minute jucate în 17 meciuri din toate competiţiile.

FCSB - Rapid 3-1, în Liga 1

FCSB a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), pe FC Rapid, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Giuleştenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 77, după eliminarea lui Junior Morais pentru două cartonaşe galbene. FCSB s-a impus după două goluri înscrise în prelungiri.

Au marcat: Tănase '14, '90+3 (p), Ianis Stoica '90+6 / Săpunaru '45+6 (p).

1-0, min. 14: După o acţiune prelungită a lui Octavian Popescu şi după greşeli în serie ale fundaşilor rapidişti în propriul careu, mingea a ajuns la Olaru, care a şutat de la 17 metri, portarul Moldovan a respins în faţă şi Tănase a împins balonul în poartă;

1-1, min. 45+6: La o lovitură liberă de pe partea stângă, Radunovici l-a tras pe Săpunaru în careu şi arbitrul Istvan Kovacs a dictat penalti, care a fost transformat cu siguranţă tot de fundaşul rapidist;

2-1, min. 90+3: Săpunaru l-a faultat în careu pe Ianis Stoica, iar Tănase a transformat lovitura de la 11 metri dictată de Kovacs;

3-1, min '90+6: După un contraatac, Ianis Stoica a marcat cu un şut din interiorul careului, deviat în poartă de Crepulja.

Partida a fost întreruptă în minutul 3, după ce ambele galerii au aruncat fumigene şi petarde pe teren. Stadionul a fost acoperit de un fum dens şi cele două echipe s-au strâns la mijlocul terenului. Meciul s-a reluat în minutul 9.

Înaintea jocului, fotbaliştii Rapidului a intrat pe teren cu un banner cu mesajul "Drum lin, Constantin Bebe Năsturescu". Fostul jucător giuleştean, component al echipei care câştiga titlul în 1967, a decedat, sâmbătă, la vârsta de 81 de ani.

Au evoluat următoarele echipe:

FCSB: Vlad - Creţu, Vinicius, Cristea, Radunovici - Olaru (Oaidă '72), Şut (Keşeru '83), Fl. Tănase - Cordea (V. Gheorghe '46), Budescu (I. Stoica '46), Octavian Popescu (Fl. Coman '65). Antrenor Toni Petrea;

Rapid: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, Dandea, Junior Morais - Crepulja, Albu - Sefer (Despa '90+4), R. Ilie (Pănoiu '66), Stahl (Goge '72) - Marzouk (Bălan '66). Antrenor Mihai Iosif.

Cartonaşe galbene: Octavian Popescu '44, Toni Petrea (a) '44, Radunovici '90+5 / Junior Morais '37, '77, Săpunaru '40, Albu '44.

Cartonaş roşu: Junior Morais '77.

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu şi Mihai Marica - Iulian Călin;

Observatori: Aron Huzu, Eduard Alexandru.

Afla mai multe despre: pompiliu stoicaianis stoicafcsbanuntsfaturitransfer 

viewscnt
Articole similare