Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Zicu, resemnat după ce a pierdut promovarea în Liga 1 la penalty-uri! ”Nu este un sentiment plăcut. Este dureros!”

Ianis Zicu, resemnat după ce a pierdut promovarea în Liga 1 la penalty-uri! ”Nu este un sentiment plăcut. Este dureros!”

Liga 2

Comentarii

Chindia Târgovişte a câştigat, duminică, la lovituri de departajare barajul cu echipa de eşalon secund Concordia Chiajna, astfel că se menţine în Liga 1.

În turul barajului, scorul a fost 2-1 pentru Concordia. În retur, la finalul prelungirilor scorul era 1-0 (gol Chamed ‘90+1), adică 2-2 la general. S-a trecut la loviturile de departajare, iar de la Chindia au marcat Iacob, Passaglia, Chunchukov şi Celea. Pentru Concordia a marcat Llullaku, iar Sokovic şi Palmes au ratat.

La finalul meciului, Ianis Zicu, antrenorul Concordiei Chiajna, a fost supărat şi a spus că este un rezultat dureros. De asemenea, el a vorbit şi despre viitorul lui la echipă. 

 ”Nu este un sentiment plăcut. Este dureros!”

”Nu este un sentiment plăcut. Este dureros, pentru că băieţii au avut atitudine, au alergat, dar am întâlnit un adversar valoros, care până la urmă venea din Liga, un adversar care are omogenitate şi un antrenor de atâta timp.

Până la urmă am ajuns la loviturile de departajare, acolo unde soarta are un rol important. Eu îi felicit pe băieţi, am stat trei luni cu ei şi la fiecare antrenament au încercat să dea totul. Le mulţumesc pe această cale.

Un baraj doare mai mult decât un trofeu pierdut şi spun asta din experienţa mea de jucător. Una e să te lupţi pentru o cupă, iar alta este să joci pentru o promovare. Nu poţi să dai vina pe un jucător pentru astfel de momente (n.r. ratarea loviturilor de la 11 metri).

Contractul meu expiră la finalul acestei luni. Vom vedea ce va decide conducerea. Eu le mulţumesc pentru că au fost alături de mine, mi-au oferit toate condiţiile şi m-au făcut să mă simt aşa cum trebuie să se simtă un antrenor", a spus Ianis Zicu, la sfârşitul partidei. 

Concordia Chiajna s-a clasat pe locul 5 în Liga 2 şi Chindia Târgovişte pe locul 13 în Liga I.

Afla mai multe despre: zicu-concordia-chindia 

viewscnt
Articole similare