Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Zicu, supărat pe arbitraj după înfrângerea din derby-ul cu Poli Timişoara: "Ne-au dezavantajat. Două, trei greşeli"

Ianis Zicu, supărat pe arbitraj după înfrângerea din derby-ul cu Poli Timişoara: "Ne-au dezavantajat. Două, trei greşeli"

Farul

Comentarii

Farul Constanţa a pierdut la Timişoara derby-ul cu Poli, scor 1-2, iar la finalul partidei, Ianis Zicu s-a declarat nemulţumit de arbitraj.

Iniţial, antrenorul celor de la Farul a spus că rezultatul este unul corect, pentru că Poli a profitat de greşelile echipei de la malul mării: 

"O partidă bună, am încercat tot meciul să jucăm. Am întâlnit o echipă foarte bună din punct de vedere defensiv, a fructificat greşelile noastre. Până la urmă, cred că rezultatul este meritat, pentru că nu am fost inspiraţi să reuşim să fructificăm una dintre ocaziile pe care le-am avut".

Cu toate acestea, imediat, Zicu s-a declarat nemulţumit de arbitraj şi a spus că au existat două, trei decizii în defavoarea echipei lui:

"Nu există nervi, vreau doar să fim lăsaţi să jucăm. Au fost câteva situaţii care ne-au dezavantajat în timpul jocului, două, trei greşeli. Nu am comentat niciodată arbitrajul, nu o să îl comentez, dar ar fi bine ca oamenii să se uite că în ultimele două jocuri ne-a fost eliminat juniorul pe o fază unde se putea da galben, cum a fost situaţia lor. 

Sper ca în viitor aceste lucruri să nu se mai întâmple şi arbitrajul să fie mult mai echitabil", a mai spus antrenorul lui Farul. 

După această înfrângere, Farul Constanţa ocupă locul 5 în Liga 2, cu şase puncte, după trei etape. 

Afla mai multe despre: ianis zicufarul 

viewscnt
Articole similare