Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Iar mă puneţi că fac..." VIDEO | Simona Halep, din nou nervoasă la antrenament. Cum a reacţionat de data aceasta: "Mă abţin!" :)

"Iar mă puneţi că fac..." VIDEO | Simona Halep, din nou nervoasă la antrenament. Cum a reacţionat de data aceasta: "Mă abţin!" :)

Tenis

Comentarii

Tricolorele au participat astăzi la tragerea la sorţi pentru ordinea meciurilor din semifinala cu Franţa, iar ulterior au ieşit pe teren pentru o nouă sesiune de antrenament.

Simona Halep a fost din nou în centrul atenţiei, însă a încercat să-şi controleze mult mai bine emoţiile, după ce la antrenamentul de joi a avut momente de nervozitate suprinse de camerele de luat vederi.

Simona a avut şi acum monente în care şi-a exprimat nemulţumirea faţă de anumite execuţii, dar de fiecare dată a reacţionat cu umor, făcând trimitere la imaginile surprinse joi: "Stai că iar mă puneţi că fac...".

Iată imagini cu Simona Halep la antrenamentul de vineri, înainte de meciul Franţa - România.


Rezultatele Simonei Halep cu jucătoarele pe care le va întâlni în Fed Cup

  • Simona Halep vs Kristina Mladenovic: 2-3

Mladenovic o conduce pe Halep în întâlnirile directe, însă Simona s-a impus în singura partidă disputată pe zgură: în finala de la Madrid, din 2017, când constânţeanca a cucerit trofeul după o victorie în 3 seturi, scor 7-5, 6-7, 6-2. De altfel, aceasta a fost ultima întâlnire dintre cele două.

  • Simona Halep - Caroline Garcia: 5-1

Halep s-a întâlit de 6 ori în carieră cu prima rachetă a Franţei şi a pierdut o singură dată, în 2017, în finala de la Beijing, disputată pe suprafaţă rapidă. Ultimele trei întâlniri directe s-au soldat însă cu victoriile româncei. O singură partidă s-a disputat pe zgură, în 2018, la Roma, când Halep s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-2.

Programul meciurilor confuntării Franţa - România, din FED Cup:

Sâmbătă, de la 15:00, în direct pe Telekom Sport 3

  • Meciul 1: Kristina Mladenovic (66 WTA) - Simona Halep (2 WTA)
  • Meciul 2: Caroline Garcia (21 WTA) - Mihaela Buzărnescu (30 WTA)

Duminică, de la 14:00, în direct pe Telekom Sport 3

  • Meciul 3: Caroline Garcia - Simona Halep
  • Meciul 4: Kristina Mladenovic - Mihaela Buzărnescu
  • Meciul 5 (dublu, dacă e cazul): Garcia (21 WTA) / Mladenovic (66 WTA) - Begu (83 WTA) /Niculescu (132 WTA)

Afla mai multe despre: simona halepantrenament 

viewscnt
Articole similare