Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iasmin Latovlevici a rămas fără cuvinte după eşecul cu CFR! ”Ce scuze?”

Iasmin Latovlevici a rămas fără cuvinte după eşecul cu CFR! ”Ce scuze?”

FC Argeș

Comentarii

CFR Cluj a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1. Clujenii au un avans de opt puncte faţă de a doua clasată, FCSB.

FC Argeş are 3 înfrângeri în play-off, din tot atâtea meciuri, iar Latovlevici a fost dezamăgit la finalul meciului. La finalul partidei, fundaşul lateral şi-a găsit cu greu cuvintele şi a criticat jocul echipei sale.

”Ce scuze?”

”Eu zic că sunt mai multe greşeli, dar asta trebuie să le spună altcineva. Ca joc, nu ştiu. A fost greşeala aia... Ei nu s-au chinuit prea mult, mă rog. Meci foarte slab. Păi, normal! Ne-am dorit să ajungem în play-off, iată-ne, dar, din păcate, atât. Nimic mai mult!

Ce scuze? Mă rog, nu ştiu. Ca joc, nu e ok. Sunt unele momente poate şi ca atitudine, dar... Cum am spus, trebuie să câştigăm şi noi. Trebuie să fim sinceri, e lipsă de experienţă şi de valoare.

În continuare încerc să mă adaptez la unele situaţii de joc şi sunt derutat. E doar un clasament, când intri în teren mai contează clasamentul? Asta gândesc eu. Dar, fiecare trebuie să învestească în el şi să fie la un nivel mental superior ca să joace mai bine, să ia decizii mai bune şi să fie mai bun. Inclusiv eu”, a declarat Latovlevici, la finalul meciului. 

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 45 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 33, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 25, 6. FC Argeş – 24.

Afla mai multe despre: fc argeş-latovlevici-cfr 

viewscnt
Articole similare