Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iasmin Latovlevici a rămas liber de contract. Antrenorul i-a transmis că nu mai are nevoie de serviciile sale

Iasmin Latovlevici a rămas liber de contract. Antrenorul i-a transmis că nu mai are nevoie de serviciile sale

Fotbal

Comentarii

Presa din Turcia a anunţat că fundaşul stânga român şi-a reziliat contractul cu formaţia de ligă secundă Bursaspor, la care evolua din vara anului 2018.

Ajuns la 33 de ani, Latovlevici a fost înştiinţat de antrenorul principal al Bursei, Ibrahim Uzulmez, fost coleg cu Daniel Pancu la Beşiktaş, că nu se mai face parte din planurile sale şi că poate să plece liber de contract, dacă acesta doreşte. Se pare că românul a optat pentru rezilierea de comun acord a înţelegerii pentru a-şi căuta rapid un nou angajament.

În prima parte de campionat, Latovlevici a evoluat în 15 partide pentru Bursaspor, 14 în campionat şi una în Cupa Turciei. A izbutit o pasă de gol în înfrângerea cu Adana (scor 1-4) şi un gol în victoria contra Eskisehirspor (2-0). Bursaspor se află pe locul 2, în Super Lig 2, la patru puncte în spatele liderului Hatayspor.

În cariera sa, Latovlevici a evoluat pentru formaţiile Politehnica Timişoara, Gloria Bistriţa, FCSB, Genclerbirligi, Karabuksport şi Galatasaray, înainte de a ajunge la Bursaspor.

  • 600.000 de euro a plătit FCSB celor de Poli Timilşoara, în schimbul fotbalistului.
  • Liber de contract a plecat "Lato" de la FCSB, la Genclerbirligi.

Afla mai multe despre: latovlevic 

viewscnt
Articole similare