Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iasmin Latovlevici, fericit după golul spectaculos marcat în poarta Farului. Ce a declarat la finalul partidei | VIDEO

Iasmin Latovlevici, fericit după golul spectaculos marcat în poarta Farului. Ce a declarat la finalul partidei | VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Iasmin Latovlevici a vorbit la capătul partidei cu Farul, una în care a adus victoria pentru FC Argeş cu un gol marcat în ultimele minute ale jocului.

Fundaşul lateral a început meciul pe banca de rezerve. La 35 de ani, acesta i-a luat locul, în minutul 54, lui Cristi Tănase, colegul său şi din perioada FCSB.

În minutul 89, Latovlevici a profitat de un fault făcut de Nedelcu în preajma careului constănţean. 

Apărătorul nu a stat pe gânduri şi şi-a pregătit mingea pentru a trimite direct pe poartă. Şi bine a făcut.

Veterenul argeşenilor a executat superb lovitura liberă, mingea a zburat spectaculos în aer şi a intrat în poarta adversă. Aioani, portarul Farului, a rămas şi surprins de execuţia lui Lato.

Golul lui Latovlevici nu a consemnat doar victoria lui FC Argeş în faţa celor de la Farul Constanţa, dar a relansat şi lupta la play-off.

Iasmin Latovlevici, fericit după golul spectaculos marcat în poarta Farului. Ce a declarat la finalul partidei

La capătul partidei, Iasmin Latovlevici a explicat cum se simte după un astfel de gol, unul care a adus trei puncte extrem de importante pentru echipa sa.

"E o senzaţie frumoasă, mai ales că am obţinut cele trei puncte într-o deplasare destul de grea. Am venit pur şi simplu să jucăm, să vedem care o să fie mai buni şi care merită.

Toată lumea a jucat, inclusiv şi noi, chiar dacă am jucat mai la cutie. Într-un fel e şi normal, dar trebuie să jucăm şi să avem în minte că trebuie să câştigăm", a declarat Iasmin Latovlevici, la finalul meciului.

Cristi Tănase, cel care i-a cedat locul lui Iasmin Latovlevici, a tras şi el concluziile după succesul obţinut de FC Argeş pe terenul celor de la Farul Constanţa.

"Eu zic că am avut şi noroc. Trebuie să fim realişti că cei de la Farul au fost peste noi tot meciul. Am suferit. Prin muncă şi suferinţă am reuşit să luăm cele trei puncte şi să ne bucurăm la sfârşitul meciului", au fost şi cuvintele lui Cristi Tănase, la finalul victoriei cu Farul. 

Afla mai multe despre: latovleviciarges 

viewscnt
Articole similare