Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iată că se poate! Un român face ”legea” la juniorii U18 ai lui AC Milan. ”Cel mai bun de pe teren!”

Iată că se poate! Un român face ”legea” la juniorii U18 ai lui AC Milan. ”Cel mai bun de pe teren!”

Fotbal

Comentarii

Un jucător român face spectacol la echipa U18 a celor de la AC Milan, unde este cel mai bun jucător de pe teren, meci de meci.

Jurnaliştii italieni sunt uimiţi de jocul foarte bun pe care fotbalistul român Alexandru Şiman (18 ani) îl arată în fiecare meci pentru AC Milan U18.

Alexandru Şiman i-a fascinat pe italieni

Alexandru Şiman este fiul fostului patron de la Sportul Studenţesc, Vasile Şiman. A sosit la AC Milan în ianuarie 2023, iar la mai puţin un an de la această mutare, a primit din partea italienilor banderola de căpitan.

  • Antrenorul celor de la AC Milan U18 este italianul Christian Terni.

Zilele trecute, AC Milan a obţinut un nou succes, de data aceasta pe terenul celor de la Cagliari, scor 3-2, în etapa a 6-a a campionatului Primavera U18.

În acest meci, Alexandru Şiman a marcat două goluri pentru AC Milan, primele pentru ”diavoli” în această ediţie de campionat, fiind desemnat cel mai bun jucător de pe teren.

Alexandru Şiman poartă numărul 10 la AC Milan şi este căpitan de echipă. O onoare mai mare pentru un junior nu are să existe. ”Aripa” dreaptă demonstrează că se poate, chiar dacă eşti născut în România.

Inevitabil, când dai două goluri, inclusiv pe cel decisiv în ultimul minut, nu poţi să fii decât cel mai bun de pe teren.

Alexandru Şiman, sosit în iarnă de la Sportul Studenţesc, a reuşit deja să-şi construiască un rol important în cadrul clubului, într-un timp scurt.

În ultimul meci, de fapt,  av avut onoarea şi povara de a purta banderola de căpitan. Un lider şi o evoluţie de calitate a numărului 10”, au notat italienii de la ”milannews.it”, site-ul fanilor lui AC Milan.

Alexandru Şiman a bifat prezenţe pentru naţionalele U17 şi U18 ale României, însă, cu siguranţă nu se va opri aici.

Afla mai multe despre: alexandru simanmilancagliari 

viewscnt
Articole similare