Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iată marea slăbiciune a lui Donald Trump, cel mai puternic om al planetei! Atipic chiar şi pentru un american

Iată marea slăbiciune a lui Donald Trump, cel mai puternic om al planetei! Atipic chiar şi pentru un american

Sporturi americane

Comentarii

Donald Trump este cel mai puternic om al planetei în momentul de faţă, devenind la începutul acestui an cel de-al 45-lea preşedinte ales al SUA. Pe lângă numeroasele declaraţii controversate cu care ne-a obişnuit, Trump are şi o pasiune nepopulară în rândul americanilor.

Este fan al echipei de fotbal Arsenal Londra, grupare de top din Premier League. Nu doar el susţine această formaţie, ci şi fiul său cel mic, Barron.

Interesant este că Trump a postat pe contul său oficial de Twitter de mai multe ori critici la adresa conducătorilor clubului în cauză, dezvăluind că el l-ar fi dat demult afară pe antrenorul francez Arsene Wenger dacă ar fi fost la conducere. 

Pasiunea sa este una bizară, ţinând cont că fotbalul este un sport dezvoltat la nivel redus în SUA, acolo unde fotbalul american, baschetul, hocheiul şi bassebalul sunt la putere. 

Ambasadorul american în Marea Britanie, Woody Johnson, spune că se aşteaptă ca Donald Trump să facă o vizită de lucru în Regatul Unit la începutul lui 2018, în pofida unei dispute pe Twitter cu Theresa May privind ameninţarea musulmanilor, scrie The Guardian. Rămâne de văzut dacă preşedintele SUA îşi va face timp să vadă şi un meci pe viu al echipei sale favorite din Premier League. 

 

Afla mai multe despre: donald trumpsuaamericafotbalarsenal 

viewscnt
Articole similare