Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Iau atacant”. Gigi Becali, anunţ care le dă fiori rivalilor din Superligă. Dan Şucu şi Nelu Varga, fără replică | EXCLUSIV

”Iau atacant”. Gigi Becali, anunţ care le dă fiori rivalilor din Superligă. Dan Şucu şi Nelu Varga, fără replică | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB îşi continuă parcursul triumfal spre titlul în Superliga României. Echipa bucureşteană a reuşit o nouă victorie, de această dată la limită, dar cele trei puncte sunt cele mai importante în economia campionatului, iar Gig Becali a adus iar vorba de Liga Campionilor.

FCSB a câştigat, pe teren propriu, în faţa celor de la Sepsi, scor 1-0, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

Golul partidei de pe Arena Naţională a fost marcat de Alex Băluţă ’16.

La finalul meciului, Gigi Becali a avut o intervenţie telefonică la Orange Sport în care a abordat mai multe subiecte de actualitate din jurul echipei pe care o finanţează.

Zilele trecute, patronul FCSB-ului a primit o veste bună din partea unui jucător pe care l-a trecut pe lista neagră. Andrea Compagno a aceptat, într-un final, să plece de la echipă.

Atacantul italian nu mai făcea parte din planurile lui Gigi Becali şi a ales să meargă în China, fiind vândut cu 120.000 de euro.

Dar legat de un posibil înlocuitor, finanţatorul clubului roş-albastru a fost extrem de clar. Nu va aduce vreun alt atacant pentru acest final de sezon, însă va lua unul în vară, când speră ca echipa sa să joace în Liga Campionilor.

Gigi Becali are un nou ţel în acest sezon: ”Vreau să am un avans mai mare”

În momentul de faţă, FCSB este lider detaşat în campionat şi este mai aproape ca niciodată de titlul în România.

”Eu iau atacant, dar nu iau atacant care să ne încurce. Acum nu mai am când să-l iau, dar în vară voi lua un atacant adevărat, iau atacant, să nu stau să mai aştept 2-3 ani după el. Eu zic că iau, dar e posibil să-l dau afară după două meciuri. Ce vreţi să fac?

Prea s-a obişnuit lumea să ia Becali orice copil talentat. Nu-l ştiu pe Rareş Pop. Eu nu vreau să mai arunc bani pe copii talentaţi, pentru că singurul meu ţel este Liga Campionilor. 

După Liga Campionilor, vreau să mă distanţez economic. Şi acum e o diferenţă, dar vreau să am un avans mai mare. Dacă iau 40 de milioane de euro, îi investesc în fotbal”, a declarat Gigi Becali, la Orange Sport.

În prezent, FCSB ocupă primul loc în ierarhia Superligii, cu 54 de puncte, după 25 de etape. Următoarea clasată, Rapid, are 45.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliliga campioniloratacant fcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare