Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ibrahimovic a primit o veste proastă de la medicul său chiar în ziua în care a împlinit 36 de ani!

Ibrahimovic a primit o veste proastă de la medicul său chiar în ziua în care a împlinit 36 de ani!
Comentarii

Zi de sărbătoare în Suedia! Zlatan Ibrahimovic a împlinit 36 de ani marţi, 3 octobmbrie. Fotbalisul este nerăbdător să revină cât mai repede pe teren, însă medicul său personal i-a dat o veste proastă, chiar de ziua lui!

”Zlatan este foarte puternic, dar fotbalul este un sport fizic. Ca doctor, sigur că vreau să-l văd revenind pe teren la momentul potrivit. Dar atunci când este pregătit 100%. I-aş spune să nu forţeze, deoarece o recidivă ar fi foarte grav în cazul lui. Au fost multe cazuri în care un jucător a forţat revenirea pe teren, iar consecinţele nu au fost deloc bune”, a declarat medicul Freddie Fu.

Zlatan Ibrahimovic s-a accidentat singur la meciul cu Anderlecht din sezonul trecut al Ligii Europa. Suedezul a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate ale genunchiului drept. A fost operat în Statele Unite, a făcut recuperarea, însă nu este încă 100 % pregătit să revină la Manchester United. Cu toate astea, Jose Mourinho l-a plasat pe lista jucătorilor eligibili pentru meciurile din Liga Campionilor.

46 de meciuri a jucat Zlatan Ibrahimovic în sezonul precedent, marcând 28 de goluri. 

Afla mai multe despre: zlatanibrahimovicman uniteddoctor 

viewscnt
Articole similare