Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ibrahimovic crede că Lukaku i-ar fi făcut vrăji după ce au fost la un pas de bătaie! ”Ritualurile au funcţionat, probabil, aşa că le-am cerut prietenilor să se roage pentru mine!”

Ibrahimovic crede că Lukaku i-ar fi făcut vrăji după ce au fost la un pas de bătaie! ”Ritualurile au funcţionat, probabil, aşa că le-am cerut prietenilor să se roage pentru mine!”
Comentarii

Aproape la un an după ce au fost la un pas de bătaie, Zlatan nu a uitat de conflict şi crede că Lukaku i-ar fi făcut vrăji.

În urmă cu un an, în derby-ul dintre AC Milan şi Inter Milano, scor 2-1, Ibrahimovic a fost aproape să se ia la bătaie cu atacantul belgian care a ajuns în această vară la Chelsea. Lukaku intrase în conflict cu mai mult jucători ai lui AC Milan, iar Zlatan a recunoscut că a sărit în apărarea lor. După, totul a degenerat, iar cei doi au fost aproape să se bată. Ibra a făcut o remarcă la adresa mamei lui Lukaku, iar belgianul şi-a ieşit din minţi după acele cuvinte. 

Acum, starul suedez a spus că a avut probleme după acel conflict şi crede că ”ritualurile voodoo” făcute de mama belgianului, ar fi funcţionat. Mai mult decât atât, Zlatan speră să se întâlnescă din nou cu Lukaku, pentru a încheia socotelile.

”Ritualurile au funcţionat, probabil, aşa că le-am cerut prietenilor să se roage pentru mine!”

”S-a certat mai întâi cu Romagnoli, apoi cu Saelemaekers. Am intervenit să îmi apăr colegii, iar Lukaku m-a atacat cu nişte lucruri personale. Am fost şocat, mai ales că am fost colegi la Manchester. Lukaku are un ego uriaş, este convins că este un campion şi este foarte puternic, dar eu am crescut în cartierele din Malmo şi atunci când cineva vine şi se ia de mine, îl pun la locul lui.

Aşa că l-am atacat cu un lucru delicat: ritualurile voodoo ale mamei sale. Şi-a ieşit din minţi. Am pierdut acel derby, am fost eliminat, apoi m-am accidentat, o mulţime de lucruri rele s-au întâmplat din acel moment. Având în vedere acest lucru, ritualurile au funcţionat, probabil. Aşa că le-am cerut prietenilor care cred în astfel de lucruri să se roage pentru mine.

Trebuie să închei conturile cu el. Sper să îl întâlnesc în curând. Aceste lucruri se rezolvă pe teren. Nu urăsc pe nimeni, cu atât mai mult pe Lukaku”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, pentru Corriere della Sera.

Fotbaliştii Romelu Lukaku şi Zlatan Ibrahimovici au avut un conflict la meciul din Cupa Italiei, Inter Milano – AC Milan, din urmă cu aproape un an, suedezul insultându-l pe belgian, iar acesta din urmă ripostând cu o înjurătură. Incidentul a avut loc pe finalul primei reprize, iar belgianul de la Inter şi suedezul de la Milan au fost aproape de bătaie.

Afla mai multe despre: zlatan-lukaku-italia 

viewscnt
Articole similare