Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ibrahimovic prefaţează derby-ul oraşului Milano: "Va fi un spectacol". Cine vrea să câştige

Ibrahimovic prefaţează derby-ul oraşului Milano: "Va fi un spectacol". Cine vrea să câştige

Serie A

Comentarii

Odată retras din naţionala Suediei, Zlatan Ibrahimovic s-a distanţat de fotbalul european după ce a acceptat oferta celor de la LA Galaxy. Totuşi Zlatan este în măsură să vorbească despre derby-ul oraşului Milano, din moment ce cunoaşte ambele echipe foarte bine şi ceea ce înseamnă acest meci pentru oraş şi întreaga ţară.

"Aceste meciuri sunt întotdeauna un spectacol, atât pentru fani, cât şi pentru jucători", a spus suedezul pentru Sky Italia. Din moment ce a evoluat pentru ambele echipe, Zlatan a ezitat să spună cu ce echipă va ţine în derby, dar speră ca la final cea mai bună să învingă. "Le urez succes ambelor echipe şi cea mai bună să câştige". 

În ultimele zile, presa din Italia a scris despre interesul lui AC Milan pentru Ibrahimovic, pe care ar vrea să îl aducă în iarnă, pentru a avea o altă soluţie în atac în afară de Higuain şi Cutrone. Potrivit ultimelor zvonuri, agentul său, Mino Raiola, ar fi deschis la negocieri cu duoul Leonardo - Maldini. 

5 ani a jucat Zlatan în Milano, trei sezoane pentru Inter (2006 - 2009) şi doi pentru Milan (2010 - 2012). 66 de goluri a înscris suedezul în 117 meciuri pentru Inter, în timp ce pentru Milan a marcat de 56 de ori în 85 de partide. 

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicac milaninterderby di milano 

viewscnt
Articole similare