Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ibrahimovici a făcut cadou câte o consolă de joc colegilor de la AC Milan

Ibrahimovici a făcut cadou câte o consolă de joc colegilor de la AC Milan

Fotbal

Comentarii

Suedezul le-a dăruit colegilor câte o consolă PlayStation 5, ultima scoasă pe piaţă de cei de la Sony

Ibrahimovici a sărbătorit apariţia pe piaţă a noului PlayStadion 5 oferindu-le cadou colegilor de echipă câte o consolă. 3 dintre membrii echipei au postat pe Instagram fotografii cu noua consolă mulţumindu-i suedezului pentru cadou.

Samu Castillejo i-a muţumit lui Zlatan printr-o poză în care apare consola PS5 aşezată pe maşina lui Lamborghini. Cei de la Sony abia au scos pe piaţă noua consolă care se găseşte cu greu în magazine, prima serie fiind aroape epuizată în majoritatea magazinelor. Printre colegii de echipă care au primit un PS5 de la suedez se mai numără şi Mateo Musacchio sau Rafael Leao.

Fanii celor de la Milan au reacţionat rapid pe reţelele de socializare glumind: "Nu e de mirare că restul lumii nu a reuşit să pună mâna pe câte un joc din moment ce toţi fotbaliştii au avut grijă să facă rost de câte una". Un alt fan spune: "În timp ce noi dăm refresh la pagina de Walmart şi nu vedem decât un câine îmbrăcat ca o căprioară, Zlatan a reuşit să aprovizioneze tot clubul AC Milan cu câte o consolă".

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: ibrahimovici 

viewscnt
Articole similare