Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ieri o antrena pe Voinţa Turnu Măgurele, acum a trecut direct la Liga I. Saltul incredibil îi dă speranţe: "Suntem în criză, dar nu mă tem de nimic"

Ieri o antrena pe Voinţa Turnu Măgurele, acum a trecut direct la Liga I. Saltul incredibil îi dă speranţe: "Suntem în criză, dar nu mă tem de nimic"

Fotbal intern

Comentarii

Juventus nu a intrat in vacanta pana nu si-a prezentat oficial noul antrenor. Marius Baciu il va inlocui pe Marin Barbu pe banca ultimei clasate. Juventus a pierdut ultimele cinci meciuri din Liga I si are doar 9 puncte dupa 22 de etape. In plus, a fost eliminata si din Cupa Romaniei.

Baciu revine astfel dupa doi ani in Liga I: in 2015 a salvat-o de la retrogradare pe Concordia. Pentru a ajunge la Juventus, Baciu a renuntat la echipa din Liga a III-a, Voinţa Turnu Magurele. 

"E o plăcere şi o onoare să fiu ales pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Îmi doresc din tot sufletul să fiu părtaş la îndeplinirea acestui obiectiv, evitarea retrogradării. Nu mai discutăm ce a fost înainte, suntem într-o criză. Eu sper să trecem rapid peste şi să fie un nou început pentru Juventus Bucureşti. E foarte greu, ştiu în ce proiect am intrat, dar sper ca toţi să înţeleagă că performanţa se face cu mari sacrificii.

Nici la Chiajna când am preluat-o nu eram într-o situaţie bună, eram pe loc retrogradabil şi am reuşit să evităm retrogradarea. Şi aici la fel, cine se gândeşte vreun moment la retrogradare înseamnă că nu are ce căuta lângă noi. Asta nu însemană că nu va fi greu, plecăm cu puţine puncte, dar nu voi accepta ca cineva să se gândească la ceea ce a fost. Noi începem un nou campionat, care va cuprinde 18 etape şi vom vedea ce va fi la sfârşit. Jucătorii îmi cunosc ambiţiile" , a declarat Marius Baciu.

În vârstă de 42 de ani, Marius Baciu, le-a mai antrenat în cariera sa pe Voinţa Turnu Măgurele, Pandurii Târgu Jiu, Unirea Alba Iulia, CSMS Iaşi sau Concordia Chiajna.

La Juventus Bucureşti, Baciu l-a înlocuit pe Marin Barbu.

Afla mai multe despre: baciumarin barbujuventusbucuresticoncordia chiajnapandurii 

viewscnt
Articole similare