Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ieşenii au ambiţii mari în Cupa României. Ce obiectiv şi-a propus Flavius Stoican înaintea meciului cu FC Botoşani

Ieşenii au ambiţii mari în Cupa României. Ce obiectiv şi-a propus Flavius Stoican înaintea meciului cu FC Botoşani

Cupa României

Comentarii

Partida dintre Botoşani şi Iaşi trebuia să se dispute în urmă cu două săptămâni, însă, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a fost amânată pentru marţi,13 martie. Meciul va fi în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Poli Iaşi trece printr-o perioadă favorabilă. Echipa a reuşit să se califice în premieră în play-off şi chiar i-a ţinut piept liderului până în ultima fază. CFR Cluj a dat lovitura prin Omrani şi a câştigat meciul cu moldovenii din prima etapă. Acum, pentru Iaşi urmează duelul cu FC Botoşani din sferturile de finală ale Cupei României:
 
"O să  fie un meci al ambiţiilor, al orgoliilor. Sunt convins că vor fi dueluri aprig disputate, dar suntem pregătiţi pentru a merge mai departe. Vrem să mergem cât mai sus, să ajungem în finala competiţiei şi, dacă reuşim asta, să o şi câştigăm" , a declarat antrenorul ieşenilor, Flavius Stoican.
 
"Cupa este foarte importantă. Mediaş şi Hermannstadt s-au calificat într-o faza superioară şi este o competiţie care se joacă cu un trofeu pe masă. Ne aşteaptă un meci dificil la Botoşani, cu siguranţă, vom întâlni o echipă foarte motivată. De fiecare dată meciurile Botoşani au fost foarte încrâncenate, cu atât mai mult cu cât este o miză foarte importantă pentru ambele echipe in joc" , a completat Cosmin Fărsinescu.  

Afla mai multe despre: iasibotosanicupa romanieicfr clujflavius stoican 

viewscnt
Articole similare